KUPONGKODER Upp till €150 >>>
Laddar...

Fjällräven Abisko Shape 3 B-grade

25%
Endast %1 kvar
As low as 8 570,46 kr Regular Price 11 483,09 kr
25%
Inklusive. moms.

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Fjällräven Abisko Shape 3 B-Assortment är ett lätt och starkt tunneltält med ett rymligt vindfång. Tältet är lätt att sätta upp och har smarta funktioner, bland annat ett översegel som kan rullas upp i båda ändar. Tältet säljs till reducerat pris som B-klass eftersom tyget påverkades under färgningsprocessen, vilket orsakade en randig effekt som syns när tältet sätts upp.

Observera att varje tält ser olika ut; de bifogade bilderna är endast avsedda att ge ett intryck.

Detaljer

Abisko Shape 3 B-Assortment är ett lätt och starkt tunneltält för fyra säsonger med viktbesparande lågprofilsdesign och anmärkningsvärt utrymme i vestibulen. Det är ett mångsidigt tält med överlägsen ventilation, inklusive en ny smart funktion som gör att du kan rulla upp överduken i båda ändarna. Det ger ett fantastiskt luftflöde och är lika praktiskt i det oförutsägbara skandinaviska vädret som i varmare klimat. Abisko Shape är ett perfekt lättviktstält för vandring, året runt, under alla förhållanden utom de mest extrema.

Yttertältet och innertältet är sammankopplade så att innertältet hålls torrt under tältningen. Stånghylsorna sitter på utsidan och är färgkodade för enkelhetens skull. De är tillräckligt breda för att passa dubbla stänger (ett tillbehör) under utsatta förhållanden. Öppningarna i överdraget kan öppnas eller stängas helt med överdragstyg. Vid varma förhållanden kan dörrarna rullas upp och fästas i ett halvöppet läge - dragkedjan har en automatisk låsningsfunktion så att vinden inte kan tvinga den att "krypa" - för extra luftcirkulation utan att regn kommer in i innertältet. Innertältets dörr har ett fint nät och kan stängas helt med en tygdörr. Vestibulen har gott om plats för utrustning, matlagning eller en fyrbent vän. Ingången är från sidan, vilket innebär att utrymmet kan utnyttjas väl. Innertältet är också rymligt med en tvättlina och nätfickor som är användbara när du vill hålla reda på din utrustning.

B-sortiment

Tältet säljs till ett reducerat pris som B-klassat eftersom tyget påverkades under färgningsprocessen, vilket orsakade en randig effekt som är synlig när tältet sätts upp.
Tälten har genomgått rigorösa tester för att säkerställa att tygets beläggningskvalitet inte påverkades av randningen, inklusive:
- Laboratorietest med SGS: resultaten visade inga svagheter
- 6 veckors fälttest: resultaten visade ingen svaghet i styrka eller kvalitet. I detta 6 veckors fälttest har det inte förekommit några läckor från det randiga tyget, eller konstig spänning eller lossning vid randningen.

Även om tältet ser annorlunda ut är det fortfarande byggt för en livstids användning och Fjällrävens standardgaranti gäller.

Egenskaper

  • Material innertält: 15D Ripstop DWR 100% polyamid
  • Yttermaterial: 100% polyamid
  • Golvmaterial: 40D PU 6000mm 100% polyamid
  • Material för stolpar: DAC fjäderlite NSL
  • Typ av tält: Tunneltält
  • Myggnät: 20D No-see-um nät 100% polyester
  • Pinnar: DAC V-Pegs Small
Fjallraven Abisko Shape 3 Specifikation
Kapacitet 3 personer
Mått 220x180x110cm
Minsta vikt 2.160 kg
Maximal vikt 2.560 kg
Förpackad storlek 41x16cm
Säsong 4
Konstruktion Tunnel