SUMMER Sale | 10% Extra Rabatt| Kod: SUMMER10
Laddar...

Amplid Tour Operator 22/23

46%
Endast %1 kvar
As low as 5 477,28 kr Regular Price 10 142,51 kr
46%
Inklusive. moms.
Mer information
Viktklass 2.0kg - 2.5kg
Medföljande tillbehör None

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Den här pålitliga arbetshästen är tillräckligt tålig för att klara av år efter år av arbete i backcountry och är ett måste för den hängivne bergsmannen. Tour Operator split är byggd av de tuffaste material som finns tillgängliga och kombinerar en förstklassig åkupplevelse med en häpnadsväckande hållbarhet. Dess "universella" geometri lämnar terräng- och stilbesluten till dig. Fler episka turer med mindre underhåll... Tour Operator är ett fynd till dubbelt så högt pris. Din inkörsport till problemfri splitboarding.

Detaljer

PROFIL

 • Directional Cruise Camber
  Rocker med tidig uppgång för dominans i alla bergsformer. Cruise Cambers nedtonade dimensioner ger en exakt och livlig känsla som påminner om pop camber, men med mycket bättre prestanda i djup snö och en mer "inarbetad" känsla när du kommer ut ur krympfilmen. I Amplids styrande snowboards läggs en touch av tidig höjning till cruise camber för att förbättra flytförmågan ytterligare.

 • All-terrain Tips
  En jämn sparkradie och en fylligare spetsutformning förbättrar flytningsförmågan i djup snö utan att öka svängvikten.


CORE

 • Lite Core
  Uber Light Wood-varianter skärs, behandlas och anpassas på ett sätt som bara vår fabrik känner till. Förhållandet mellan styrka och vikt har fått vetenskapsmännen att häpna.

 • Basalt Suspension Strips
  Dessa smala band av basaltväv dämpar oönskade vibrationer, minskar tröttheten hos åkaren och håller din kant i kontakt med snön för förbättrad kontroll, och löper längs toppskidan i en v-konfiguration från kontaktpunkterna mot stövlarna. Få rullar royce-känslan!


TOPSHEET

 • Biaxal Glass
  Genom att använda biaxialglas i konstruktionen av våra shreds får de en felfri blandning av respons och lekfullhet samtidigt som de håller dem löjligt lätta.

 • Stratospheric
  Konceptet är enkelt: ett reflekterande toppskikt = mindre värmeutveckling = mindre snö som fastnar = mindre vikt. Stratospheric säkerställer en bättre reflektion av värmen, vilket minskar mängden snö som fastnar. Perfekt för när du vill ta dig upp på berget under de blåa dagarna.

 • Impact Pads
  På Milligram har vi lagt till mulitdirektionella glaskuddar i bindningsområdet för att undvika dunsar som orsakas av spetsiga hörn på splitboardbindningsbaser av metall. Dessa kuddar ökar hållbarheten utan att lägga till oönskad vikt.

 • Knuckle Sandwich
  Enkelt uttryckt är det den tuffaste utrustningen Amplid tillverkar. Knuckle Sandwich-konstruktionen ersätter konventionella material i områden som är benägna att skadas med extra slitstarka alternativ.


BASE

 • Sintered 7 Base
  En förstklassig sintrad plast som lätt absorberar vax och kommer att överträffa dina ridkompisars baser utan att svettas. Det är bäst att du vänjer dig vid att vänta.


SIDOVÄGG

 • Split Tune
  Amplid rundar lätt av kanterna vid spetsen och svansen, utanför den effektiva kanten. Avtrubbning av dessa kanter minskar chipping på toppskiktet som orsakas av touring.

 • Beziér-kurvor
  Amplid undviker radier där vi kan och använder Beziér-kurvor när vi utformar sidecuts och nose shapes. Det gör det möjligt för Amplid att beräkna kärnans exakta flexkurva, vilket resulterar i den mest harmoniska åkning som en skida eller bräda kan ge.

Amplid Tour Operator Sizechart
Size156159162
overall length (mm) 1560 1590 1620
nose length (mm) 230 230 230
running length (mm) 1120 1150 1180
tail length (mm) 210 210 210
waist width (mm) 256 260 264
nose width (mm) 301 305 305
tail width (mm) 298 302 305
sidecut depth (mm) 21.8 21.8 21.8
sidecut radius (m) 7.5 8.0 8.5
Flex 7 from 10 7 from 10 7 from 10
camber Dir. Cruise Camber Dir. Cruise Camber Dir. Cruise Camber
approx weight (kg) 3,2 3,3 3,5
rider weight-range (kg) 55-80 66-88 75-97