Black Friday & Cyber ​​Monday Fraktinformation >>>
Laddar...

Armada Shift 13 MN

15%
Endast %1 kvar
As low as 5 261,15 kr Regular Price 6 198,54 kr
Inklusive. moms.
Mer information
Typ av skidbindning Dynafit/touring
Skidpjäxa sulor kompatibilitet Alpine, Grip Walk, Touring, WTR
Avsedd användning Freeride

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Armada Shift 13 MN är en hybridbindning för friåkning. Effektiviteten hos en Tech Tour-bindning kombineras med prestandan hos en Alpine Freeride-bindning

Du kan växla mellan tour- och skidläge med en spak framtill. Tech-stiften fälls ut i Tour-läget, vilket möjliggör en effektiv klättring. Väl uppe på toppen kan du växla bindningen till alpint läge och njuta av den direkta kraftöverföringen och den fullständiga säkerhetsfunktionen hos en alpin bindning.

Denna kombination gör Shift till en mångsidig bindning som ger dig maximal frihet och låter dig njuta av både atletisk skidåkning i backarna och lite tung turåkning i backcountry.

+ Skid- och touringegenskaper i perfekt balans.
+ Lättvikt för prestanda vid friåkning.
- One walk-läget är en begränsning vid frekvent turåkning.

Detaljer

Prestanda i nedförsbacke
Du kan uppleva samma säkerhet och prestanda i skidläget som med en vanlig Alpine-bindning. Detta inkluderar en elastisk rörelsefrihet i bredden. Vingarna på framstycket säkerställer en direkt kraftöverföring till skidan. Shift har alla önskade freerideegenskaper i sitt skidläge.

Touringförmåga
Vrid spaken i framstycket och två Tech-pinnar visas som griper tag i Tech-insatserna i dina skor. Detta gör att du kan turnera lika effektivt som med andra Tech Tour-bindningar. Mycket lätt att använda. Både inmatningen och justeringen av positionerna i gånglägena kan göras mycket enkelt och snabbt.

MNC
Multi Norm Certified. Lämplig för alla typer av skidstövelsulor tack vare den justerbara höjden. WTR, GripWalk, Alpin och Tour.

  • Norm: MNC (Multi-Norm Compatible)
  • Safety: TUV Certified
  • Weight: 1700g/pair
  • Adjustment Range: 30mm
  • Brakes Size: 90/100/110/120mm
  • Crampons Waist Width: 100/120mm
  • Climbing Aids: 2° & 10°