Laddar...

Arva Evo 4

20%
Special Price 2 148,79 kr Regular Price 2 685,42 kr
20%
Inklusive. moms.

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Arva Evo 4 är en enkel och tydlig lavinsändare. Arva Evo 4 sätts på genom att ansluta den till selen. Det finns bara 2 knappar på den: Den välkända "flagg"-knappen och ett reglage längst upp för att växla mellan lägena Sök och Skicka. Trots sin enkelhet stöder denna personsökare sökning efter flera begravningar.

Detaljer

Egenskaper:

  • Programvaran är mycket lätt att förstå
  • Designen säkerställer att kontrollen av enheten är mycket enkel, inga onödiga knappar
  • Hantering av spikar
  • Stöd för flera begravningsplatser
  • Utformningen av denna personsökare är mycket handskvänlig
  • Detta är en av de billigaste personsökarna med fullt stöd för flera begravningar
  • Räckvidd: 40m
  • Vikt: 220 g
  • Mått: 135 x 80 x 28 mm
  • Batteritid: 250 timmar, 4AA-batterier


Hantering av spikar
Överföringen av en signal från en personsökare sker med flödeslinjer. Dessa linjer kan göra att en sökare missbedömer var ett offer befinner sig. Detta har att göra med de platser där signalen tas emot starkast. På grund av flödeslinjerna kan signalen vara starkare på platser där den inte kommer ifrån, den sökande personsökaren kan uppleva detta som vilseledande och ge fel position. Dessa platser med de starkaste signalerna är spikarna. Spike-hantering säkerställer att den sökande beepern hanterar dessa spikar korrekt och alltid ger en exakt och korrekt position för offret.

Stöd för flera begravningar
Stöd för flera begravningar används vid sökning efter flera offer. Denna personsökare kan undertrycka signaler. När 1 offer har hittats kan du undertrycka personsökarens signal och fortsätta sökandet efter nästa offer.

Flaggknapp
Denna knapp finns på många lavinsändare på marknaden. Denna knapp används när ett offer har hittats, vid sökning efter flera offer. När du har hittat offret trycker du på denna knapp och offret markeras med en flagga. Ljudsändaren kommer då att undertrycka ljudsändarens signal och navigera dig till nästa offer.

Växla till sändning
Under sökandet efter ett eller flera offer kan en andra lavin inträffa. För att skydda sig mot detta har många personsökare denna funktion. Om ljudsignalen inte rör sig under en viss tid i sökningsläget växlar den automatiskt till sändningsläget. På så sätt kan du också hittas om du hamnar under en lavin när du letar.