Black Friday & Cyber ​​Monday Fraktinformation >>>
Laddar...

Black Diamond Jetforce Pro 35L

10%
Endast %1 kvar
As low as 12 443,96 kr Regular Price 13 826,04 kr
Inklusive. moms.

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Jetforce Pro på 35 liter är en rymlig airbagryggsäck som är utformad för yrkesverksamma inom snösäkerhet och resenärer i backcountry som kräver gott om förvaringsutrymme. Jetforce Pro-systemet ökar säkerheten i backcountry och det modulära systemet ger dig möjlighet att fästa olika booster packs, vilket gör denna airbagpack extremt mångsidig.

Tyvärr kan vi bara skicka Jetforce Airbags inom EU.

Detaljer

Den 35-liters ryggsäcken har en särskild ficka för avy-tool och gott om förvaring för extra lager, vatten och ytterligare utrustning.Dessutom är ryggsäcken modulär, vilket ger dig möjlighet att köpa en 10-liters, 25-liters och 25-liters splitboard-boosterpack, som du kan fästa på JetForce-systemet för att få ännu mer mångsidighet. Packningens isverktygsinfästning säkrar din viktigaste utrustning, medan det undanflyttade skidinfästningssystemet gör att krockkudden kan utlösas när skidor är monterade. Höftbältet har också ett omdesignat benband, som nu är indragbart och har en karbinhake för snabb fastsättning i höftbältet.

  • JetForce-tekniken är inbyggd; uppladdningsbar, resevänlig och extremt hållbar
  • Fack för avy-verktyg och ett enda isyxa-fäste
  • Diagonal skidbärare som kan stoppas undan så att krockkudden kan utlösas medan skidorna är fastsatta
  • Hjälmhållare, höftbältesförvaringsficka och intern tillbehörsficka
  • Den omdesignade benremmen är infällbar och har en lättanvänd karbinhake för snabb fastsättning
  • Volym: 35 L
  • Vikt: S/M 2,96 kg, M/L 3,06 kg

Jetforce Pro

JetForce Pro lavinairbagsystemet är nu mindre och lättare och har Bluetooth-funktioner för enkla uppdateringar.

JetForce-teknologin är fortfarande uppladdningsbar och resevänlig och har flera utplaceringar, med automatisk deflation för att skapa en luftficka och har en automatisk självdiagnos, men nu är det uppdaterade systemet med lägre profil placerat lägre, vilket förbättrar bärförmågan i ryggsäcken. Med tillägget av Bluetooth-anslutning kan du uppdatera programvaran direkt via PIEPS-appen på din smartphone, samt anpassa inställningar. Deploy-triggern har statuslampor och kan bytas ut till antingen vänster eller höger axelrem och du kan justera höjden för personliga preferenser. Hela systemet är modulärt, vilket ger dig möjlighet att fästa en 10-liters, 35-liters eller 25-liters splitboardboosterpack till JetForce Pro-systemet, vilket gör denna airbagpack extremt mångsidig.

  • Bluetooth-anslutning gör det möjligt att enkelt uppdatera programvara och system med en smartphone
  • Den omdesignade JetForce-tekniken är mindre, lättare och omplacerad för bättre bärförmåga
  • Resevänlig