Laddar...

Black Diamond Jetforce Pro Split 25L

10%
Endast %1 kvar
As low as 12 406,38 kr Regular Price 13 784,29 kr
Inklusive. moms.

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Den 25-liters splitpackningen har remmar för en splitboard och alla funktioner för en lång dag i backcountry. Jetforce Pro-systemet ökar säkerheten i backcountry och det modulära systemet ger dig möjlighet att fästa olika booster packs, vilket gör denna airbagpack extremt mångsidig.

Tyvärr kan vi bara skicka Jetforce Airbags inom EU.

Detaljer

Den delade 25-liters ryggsäcken har en splitboardrem och har en särskild ficka för avy-verktyg och gott om förvaring för extra lager, vatten och ytterligare utrustning.Dessutom är ryggsäcken modulär, vilket ger dig möjlighet att köpa en 10-liters, 25-liters och 35-liters boosterpack, som du kan fästa på JetForce-systemet för att få ännu mer mångsidighet. Packningens isverktygsinfästning säkrar din viktigaste utrustning, medan det undanflyttade skidinfästningssystemet gör att krockkudden kan utlösas när skidor är monterade. Höftbältet har också en omdesignad benrem, som nu är indragbar och har en karbinhake för snabb fastsättning i höftbältet.

  • JetForce-tekniken är inbyggd, uppladdningsbar, resevänlig och extremt hållbar
  • Fack för avy-verktyg och ett enda isyxa-fäste
  • Diagonal skidbärare som kan stoppas undan så att krockkudden kan utlösas medan skidorna är fastsatta
  • Hjälmhållare, höftbältesförvaringsficka och intern tillbehörsficka
  • Den omdesignade benremmen är infällbar och har en lättanvänd karbinhake för snabb fastsättning
  • Volym: 25L
  • Vikt: S/M 3,01 kg, M/L 3,11 kg

Jetforce Pro

JetForce Pro lavinairbagsystemet är nu mindre och lättare och har Bluetooth-funktioner för enkla uppdateringar.

JetForce-teknologin är fortfarande uppladdningsbar och resevänlig och har flera utplaceringar, med automatisk deflation för att skapa en luftficka och har en automatisk självdiagnos, men nu är det uppdaterade systemet med lägre profil placerat lägre, vilket förbättrar bärförmågan i ryggsäcken. Med tillägget av Bluetooth-anslutning kan du uppdatera programvaran direkt via PIEPS-appen på din smartphone, samt anpassa inställningar. Deploy-triggern har statuslampor och kan bytas ut till antingen vänster eller höger axelrem och du kan justera höjden för personliga preferenser. Hela systemet är modulärt, vilket ger dig möjlighet att fästa en 10-liters, 35-liters eller 25-liters splitboardboosterpack till JetForce Pro-systemet, vilket gör denna airbagpack extremt mångsidig.

  • Bluetooth-anslutning gör det möjligt att enkelt uppdatera programvara och system med en smartphone
  • Den omdesignade JetForce-tekniken är mindre, lättare och omplacerad för bättre bärförmåga
  • Resevänlig