KUPONGKODER Upp till €150 | Kvar >>>
Laddar...

Borealis Drakkar 22/23

40%
Endast %1 kvar
As low as 4 206,29 kr Regular Price 7 010,49 kr
40%
Inklusive. moms.
Mer information
Profil Camber-Rocker
Stil All-Mountain, Freeride
Form Directional
Flex Medium/Stiff
Snowboard typer av kärna Poplar, Paulownia, Bamboo
Snowboard tillägg kärna Carbon, Kevlar
Typ av bas Sintered +
Snowboard Binding Montage 2 x 4
Snowboard fiberkärna Triax
Snowboard sidovägg ABS

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Det ultimata vapnet för att navigera genom hav av pulver. Borealis Drakkar är utformad som ett nordiskt långskepp och är en stark riktningsbräda som är redo att klara av alla snöförhållanden som den möter. Den här brädan är dock så mycket mer än en puderbräda. Rolig carving, slush slashing. Du kan säga vad du vill!

Detaljer

PROFIL

 • Blizzard Camber
  Den här profilen är idealisk för djup puderflytning och fast grepp på hård snö. Lång rocker framtill som börjar från den främre insatsen, mild camber ner till den bakre insatsen och kortare rocker mot svansen för enklare svängar och switchlandningar.


CORE

 • UL Forest Core
  Ultralätt träkärna tillverkad av FSC-certifierade träslag (poppel, paulownia) förstärkt med bambustänger. Tunnare spets och svans för minskad svängvikt. Dynamisk, kvick och hållbar.

 • Carbon Power Beams
  Våra noggrant studerade kolförstärkningsmatriser är utformade för varje bräds behov. Oavsett om syftet är att öka pop, stabilitet eller precision är dessa balkar centrala nervsystemet för din åkning och gör den mer dynamisk och snabb.

 • Powder Paw
  Långa remsor av sammanfogat Kevlar© och kol som är placerade på strategiska områden i kärnan för att minska vibrationer och göra åkturen mjukare, precis som ett lodjurs tassar.


TOPSHEET

 • Bamboo Topsheet
  Den här brädan är utrustad med ett 100 % ekologiskt bambu-toppskikt, vilket gör den dynamisk, minskar chatter/vibrationer och ger en mer naturlig känsla för åkningen. Det har också minskat mängden plast som finns i brädan med 40 %.

 • Permafrost Technology
  Genom en exklusiv process är fibrerna i bambuens topsheet genomsyrat med Greenpoxy© Eco-Resin, vilket gör det slagtåligt och långvarigt.

 • Triax Glass x2
  Denna komposit är vävd i tre olika vinklar, vilket ger brädan precision, reaktivitet och stabilitet. Hög longitudinell och torsionell stabilitet.

 • Greenpoxy Eco-Resin
  Den här brädan är sammansatt med Greenpoxy Eco-Resin, som är tillverkad av 55+% återvunnen biomassa, t.ex. återvunna vegetabiliska oljor och sågspån. Denna bioharts med mycket låg VOC-halt (flyktiga organiska föreningar) är ett långvarigt och högpresterande alternativ till klassiska epoxihartser.


BASE

 • IS7200 Sinterbas
  Denna premiumbas med hög molekylär densitet är vårt högklassiga alternativ. Nå oöverträffade hastigheter i alla typer av terräng och snötemperaturer. Hög slagtålighet och stor vaxabsorption. Flip-Flop: basen kommer ofta i omvända färgkombinationer för att minska avfallet av basmaterial.


SIDEWALL

 • ABS Impact-Proof Sidewall
  Genom att använda slagtåliga ABS-sidewalls håller din bräda igång år efter år och lindrar stötarna från stenar, rötter och andra hinder.

 • Sidewaves
  Extra kontaktpunkter som lagts till i sidoskärningen ger mer säkerhet och ett fantastiskt grepp på hård snö och is. Mycket likt Magnetraction.

>hr>

SIZECHART

Borealis Drakkar Sizechart
Size 156
Sidecut Radius 8.7
Ref. Stance 570
Nose Width 300
Waist Width 262
Tail Width 290