30 € Rabatt | Koda: DECEMBER30
* Minsta beställningsvärde 300 €. Gäller ej lavinfyrar.
Laddar...

Borealis Koi 22/23

25%
Endast %1 kvar
As low as 4 767,39 kr Regular Price 6 356,55 kr
25%
Inklusive. moms.
Mer information
Profil Camber-Rocker
Stil All-Mountain, Freeride
Form Directional
Flex Medium/Stiff
Snowboard typer av kärna Poplar, Paulownia, Bamboo
Snowboard tillägg kärna Carbon, Kevlar
Typ av bas Sintered
Snowboard Binding Montage 2 x 4
Snowboard fiberkärna Triax
Snowboard sidovägg ABS

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Borealis Koi är vårt svar på snabba svängar i puderskogar, episka freeride-linjer och solid carving i pisten. Den här brädan är en hyllning till det japanska backcountry. Den är enkel, elegant och flyter som inget du har provat tidigare. Ta ett djupt andetag, hitta din inre tystnad och släpp loss.

Detaljer

PROFIL

 • Powfish Camber
  Enorma rocker framtill som håller dig ovanför den djupaste snön, platt zon för ökad stabilitet, positiv camber ner till svansen för kraftfulla svängar.


CORE

 • UL Forest Core
  Ultralätt träkärna tillverkad av FSC-certifierade träslag (poppel, paulownia) förstärkt med bambustänger. Tunnare spets och svans för minskad svängvikt. Dynamisk, kvick och hållbar.

 • Carbon Power Beams
  Våra noggrant studerade kolförstärkningsmatriser är utformade för varje bräds behov. Oavsett om syftet är att öka pop, stabilitet eller precision är dessa balkar centrala nervsystemet för din åkning och gör den mer dynamisk och snabb.

 • Powder Paw
  Långa remsor av sammanfogat Kevlar© och kol som är placerade på strategiska områden i kärnan för att minska vibrationer och göra åkturen mjukare, precis som ett lodjurs tassar.


TOPSHEET

 • Bamboo Topsheet
  Den här brädan är utrustad med ett 100 % ekologiskt bambu-toppskikt, vilket gör den dynamisk, minskar chatter/vibrationer och ger en mer naturlig känsla för åkningen. Det har också minskat mängden plast som finns i brädan med 40 %.

 • Permafrost Technology
  Genom en exklusiv process är fibrerna i bambuens topsheet genomsyrat med Greenpoxy© Eco-Resin, vilket gör det slagtåligt och långvarigt.

 • Triax Glass x2
  Denna komposit är vävd i tre olika vinklar, vilket ger brädan precision, reaktivitet och stabilitet. Hög longitudinell och torsionell stabilitet.

 • Greenpoxy Eco-Resin
  Den här brädan är sammansatt med Greenpoxy Eco-Resin, som är tillverkad av 55+% återvunnen biomassa, t.ex. återvunna vegetabiliska oljor och sågspån. Denna bioharts med mycket låg VOC-halt (flyktiga organiska föreningar) är ett långvarigt och högpresterande alternativ till klassiska epoxihartser.


BASE

 • IS7200 Sinterbas
  Denna premiumbas med hög molekylär densitet är vårt högklassiga alternativ. Nå oöverträffade hastigheter i alla typer av terräng och snötemperaturer. Hög slagtålighet och stor vaxabsorption. Flip-Flop: basen kommer ofta i omvända färgkombinationer för att minska avfallet av basmaterial.


SIDEWALL

 • ABS Impact-Proof Sidewall
  Med hjälp av slagtåliga ABS-sidewalls håller din bräda igång år efter år och lindrar stötarna från stenar, rötter och andra hinder.

 • Sidewaves
  Extra kontaktpunkter som lagts till i sidoskärningen ger mer säkerhet och ett fantastiskt grepp på hård snö och is. Mycket likt Magnetraction.


SIZECHART

Borealis Koi 22/23 Sizechart
Size 152 156 160
Sidecut Radius 8.2 8.5 8.8
Ref. Stance 540 560 560
Nose Width 295 305 310
Waist Width 250 256 259
Tail Width 275 295 300