Black Friday & Cyber ​​Monday Fraktinformation >>>
Laddar...

Borealis Koi Split 22/23

20%
Endast %1 kvar
As low as 8 436,11 kr Regular Price 10 545,14 kr
20%
Inklusive. moms.
Mer information
Viktklass 3.0kg - 3.5kg
Medföljande tillbehör None

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Borealis Koi Split är svaret på snabba svängar i puderskogar och episka freeride-linjer. Den här brädan är en hyllning till det japanska backcountry. Den är enkel, elegant och flyter som inget du har provat tidigare. Ta ett djupt andetag, hitta din inre tystnad och släpp loss.

Detaljer

PROFIL

 • Powfish Camber
  Stor frontrocker som håller dig ovanför den djupaste snön, platt zon för mer stabilitet, positiv camber ner till tailen för kraftfulla svängar.


KÄRNA

 • UL Forest Core
  Ultralätt träkärna tillverkad av FSC-certifierade träslag (poppel, paulownia) förstärkt med bambustavar. Tunnare tip och tail för minskad svingvikt. Dynamisk, snappy och hållbar.

 • Carbon Power Beams
  Vår noggrant studerade kolfiberförstärkningsmatris är utformad för varje brädas behov. Oavsett om syftet är att öka pop, stabilitet eller precision är dessa balkar det centrala nervsystemet i din åkning, vilket gör den mer dynamisk och snabb.

 • Powder Paw
  Långa remsor av sammanflätad Kevlar© och kolfiber placerade på strategiska zoner i kärnan minskar vibrationerna och gör åkningen mjukare, precis som ett lodjurs tassar.

 • Shield
  Shield har din rygg: den hjälper till att skydda din bräda mot stenar, dolda rötter eller andra hinder.


TOPPSKIKT

 • DNA Bioplastic Topsheet
  Växtbaserat (50%) organiskt toppskikt med förbättrad motståndskraft mot stötar och låg snövidhäftning, vilket gör det möjligt att glida genom puder med mindre friktion.

 • Permafrost Technology
  Genom en exklusiv process fylls fibrerna i bambutopparket med Greenpoxy© Eco-Resin, vilket gör det slagtåligt och långlivat.

 • GreenpoxyEco-Resin
  Denna skiva är monterad med Greenpoxy Eco-Resin, tillverkat av 55+% återvunnen biomassa såsom återvunna vegetabiliska oljor och sågspån. Detta bioharts med mycket låg VOC-halt (flyktiga organiska föreningar) är ett långvarigt och högpresterande alternativ till klassiska epoxihartser.

 • Triax Glass x2
  Denna komposit vävs i 3 olika vinklar, vilket ger brädan precision, reaktivitet och stabilitet. Hög longitudinell och torsionell styvhet.


BASE

 • 4001 Sintered Base
  Denna premiumbas med hög molekylär densitet är ett avancerat alternativ. Supersnabb i alla terränger och snötemperaturer. Hög slagtålighet och bra vaxabsorption.


SIDOVÄGG

 • Liquid Walls
  En sidovägg som hälls direkt i kärnan under produktionsprocessen. Den appliceras i flytande form och efter stelning är denna vägg mer eller mindre skottsäker.

 • Sidewaves
  Extra kontaktpunkter i sidoskärningen ger mer säkerhet och fantastiskt grepp på hård snö och is. Mycket lik Magnetraction.


SIZECHART

Borealis Koi Split 22/23 Sizechart
Size 156 160
Effective Edge 1220 1220
Sidecut Radius 8.5 8.8
Ref. Stance 560 560
Nose Width 302 310
Waist Width 250 259
Tail Width 282 300
Setback 30 30
Weight range 55-95+ (121-210+) 65-100+ (143-220+)