Black Friday & Cyber ​​Monday Fraktinformation >>>
Laddar...

Borealis Marauder 21/22

40%
Endast %1 kvar
As low as 3 936,72 kr Regular Price 6 561,20 kr
40%
Inklusive. moms.
Mer information
Profil Twin Rocker-Camber-Rocker
Stil All-Mountain, Freeride, Powder, Carve
Form Directional
Flex Medium/Stiff
Typ av bas Sintered

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Marauder är en kort, rolig och extremt mångsidig bräda. Dess superbredd och progressiva nos håller dig flytande på de djupaste dagarna medan dess massiva radie ger dig allt nödvändigt kanthåll och kraft som krävs för dynamiska svängar på hårdare snöförhållanden.

Detaljer

PROFIL

 • Blizzard Camber
  Den här profilen är idealisk för djup puderflytning och fast grepp på hård snö. Lång rocker framtill som börjar från den främre insatsen, mild camber ner till den bakre insatsen och kortare rocker mot svansen för enklare svängar och switchlandningar.


CORE

 • UL Forest Core
  Ultralätt träkärna tillverkad av FSC-certifierade träslag (poppel, paulownia) förstärkt med bambustänger. Tunnare spets och svans för minskad svängvikt. Dynamisk, kvick och hållbar.

 • Carbon Power Beams
  Våra noggrant studerade kolförstärkningsmatriser är utformade för varje bräds behov. Oavsett om syftet är att öka pop, stabilitet eller precision är dessa balkar centrala nervsystemet för din åkning och gör den mer dynamisk och snabb.

 • Powder Paw
  Långa remsor av sammanfogat Kevlar© och kol som är placerade på strategiska områden i kärnan för att minska vibrationer och göra åkturen mjukare, precis som ett lodjurs tassdynor.

 • Shield
  Skölden
  har din rygg: den hjälper till att skydda din bräda mot stenar, dolda rötter eller andra hinder.


TOPSHEET

 • Triax Glass x2
  Denna komposit är vävd i tre olika vinklar, vilket ger precision, reaktivitet och stabilitet till brädan. Hög longitudinell och torsionell stabilitet.

 • Greenpoxy Eco-Resin
  Den här brädan är monterad med hjälp av Greenpoxy Eco-Resin, tillverkad av 55+% återvunnen biomassa som återvunna vegetabiliska oljor och sågspån. Denna bioharts med mycket låg VOC-halt (flyktiga organiska föreningar) är ett långvarigt och högpresterande alternativ till klassiska epoxihartser.


BASE

 • Nano Ultima Speed Base
  Denna premiumbas med hög molekylär densitet är vårt mest tekniskt avancerade och snabbaste alternativ. Uppnå oöverträffade hastigheter i alla typer av terräng och snötemperaturer. Hög slagtålighet och stor vaxabsorption.


SIDEWALL

 • ABS Impact-Proof Sidewall
  Genom att använda slagtåliga ABS-sidewalls håller din bräda igång år efter år och lindrar stötarna från stenar, rötter och andra hinder.

Borealis Marauder 20/21 Sizechart
Size 154
Sidecut Radius 8.5
Ref. Stance 570
Nose Width 312
Waist Width 270
Tail Width 285