Laddar...

Contour Hybrid Free Split Skin

Endast %1 kvar

This product is currently not in stock or discontinued. Contact our customer service for an alternative or delivery estimate.

Mer information
Fit Trim to Fit

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Contour Hybrid Free är ett innovativt delat skinn för Freeride-skidor. Extremt lätt, extra liten förpackningsstorlek, för användning på en rad olika skidbredder från 95 mm +. Med två bredare remsor för extra dragkraft kan Hybrid Free-skinnet ta sig an tuffa uppstigningar på de fetaste skidorna. Tip Fix och Tail Clip håller skinnet stadigt på plats och innebär att skinnen är längdjusterbara (de kan användas på skidor av olika längd). Och det finns inget behov av att trimma skinnen.

  • För skidor som är bredare än 95 mm i midjan
  • Längden är justerbar så att du kan använda ett set på olika skidor
  • Inget behov av att trimma kanterna

Detaljer

Hybridteknik

Hybrid är den första dubbelskiktade limtekniken någonsin för klätterskinn. Det övre lagret fäster skinnet stadigt på skidan även vid låga temperaturer och avlägsnas enkelt utan att lämna några rester på skidunderlaget. Det undre lagret binder det övre lagret av lim till skinnets baksida.

  • Perfekt vidhäftning på skidunderlaget, även vid låga temperaturer.
  • Mödosamt avlägsnande av skinnet från skidan
  • Underhållsfritt - inget behov av återställning. Klistret återställs genom att helt enkelt rengöra limmet med ett vanligt rengöringsmedel.
  • Enkel hantering eftersom skinnen kan vikas ihop.

Blanda

Grepp- och glidskiktet i ett Hybrid Mix-skinn består av en kombination av mohair- och nylonmaterial blandat i ett förhållande på 65 % mohair och 35 % nylon. Denna kombination ger den perfekta balansen mellan hållbarhet, glid och grepp.