SUMMER Sale | 10% Extra Rabatt| Kod: SUMMER10
Laddar...

Contour Hybrid Mix 115mm

Till 39%
Endast %1 kvar
As low as 1 299,47 kr Regular Price 2 145,32 kr
Till 39%
Inklusive. moms.
Mer information
Material Mixed
Fit Trim to Fit

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Contour Hybrid mixskinn är de perfekta allroundskinnen. Den blandade mohairplyschan garanterar maximal hållbarhet och bra glidprestanda. Och hybridlimtekniken innebär att de är superlätta att använda.

Detaljer

Hybridteknik

Hybrid är den första dubbelskiktade limtekniken någonsin för klätterskinn. Det övre lagret fäster skinnet stadigt vid skidan även vid låga temperaturer och avlägsnas enkelt utan att lämna några rester på skidunderlaget. Det undre lagret binder det övre lagret av lim till skinnets baksida.

  • Perfekt vidhäftning på skidunderlaget, även vid låga temperaturer.
  • Mödosamt avlägsnande av skinnet från skidan
  • Underhållsfritt - inget behov av återställning. Klistret återställs genom att helt enkelt rengöra limmet med ett vanligt rengöringsmedel.
  • Enkel hantering eftersom skinnen kan vikas ihop.

Blanda

Grepp- och glidskiktet i ett Hybrid Mix-skinn består av en kombination av mohair- och nylonmaterial blandat i förhållandet 65 % mohair och 35 % nylon. Denna kombination ger den perfekta balansen mellan hållbarhet, glid och grepp.


Trim To Fit
Skinnen kommer i ett fast men justerbart längdintervall. Sidecut måste anpassas till din skida eller bräda, vilket är lätt att göra med det medföljande trimningsverktyget.