KUPONGKODER Upp till €150 >>>
Laddar...

Contour Hybrid Splitboard Skin 135mm

2 236,30 kr
Inklusive. moms.

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Contour Hybrid mix splitboardskinn är fantastiska allroundskinn. Den blandade mohairplyschan garanterar maximal hållbarhet och bra glidprestanda. Och hybridlimtekniken innebär att de är superlätta att använda.

Detaljer

  • Blandning

Greppet och glidet med en Hybrid mix är en kombination av Mohair och Nylon. Konsistensen är vanligtvis 65% Mohair och 35% Nylon. Kombinationen ger en perfekt balans mellan hållbarhet, glid och grepp.

  • Hybrid-lim

Hybridtekniken är ett klätterhudlim som består av två olika lager. Det första lagret håller skinnet på plats på dina skidor även under de kallaste omständigheterna. Detta lager gör det också mycket enkelt att ta bort skinnet från skidorna utan att lämna kvar något klibbigt lim.

Det andra lagret ser till att det första klisterlagret har en stark och hållbar kontakt med grepp- och glidlagret i skinnet. Hållbarhet är mycket viktigt när du gör seriösa turer i backcountry. Efter flera års användning förblir den självhäftande sidan stark och klibbig.

  • Trimmer

Skinnet levereras med ett särskilt trimverktyg för att skära till dina skinn.

  • Montering

Det är en av de till synes oändliga frågor vi ställer för att utmana status quo när det gäller design av klätterskinn. Hudar som täcker hela skidbasen är överdimensionerade och tunga. Det mesta av skinnets grepp kommer från strax under bindningen medan tyg på spets och tail skapar onödigt motstånd. Exponerad skidbas och alternativa material kan avsevärt förbättra glid och effektivitet utan att påverka det viktiga greppet.

Vi hittade andra produkter du kanske gillar!