KUPONGKODER Upp till €150 | Kvar >>>
Laddar...

Contour Hybrid Splitboard Skin 135mm

Tillgänglighet: I lager
Special Price 1 708,97 kr Regular Price 2 136,21 kr
20%
Inklusive. moms.

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Contour Hybrid mix splitboardskinn är fantastiska allroundskinn. Den blandade mohairplyschan garanterar maximal hållbarhet och bra glidprestanda. Och hybridlimtekniken innebär att de är superlätta att använda.

Detaljer

  • Blanda

Greppet och glidförmågan med en hybridmix är en kombination av mohair och nylon. Konsistensen är vanligtvis 65 % mohair och 35 % nylon. Kombinationen innebär en perfekt balans mellan hållbarhet, glid och grepp.

  • Hybrid-lim

Hybridtekniken är ett klätterskinnslim som består av två olika lager. Det första lagret håller skinnet på plats på dina skidor även under de kallaste omständigheterna. Det här lagret gör det också mycket enkelt att ta bort skinnet från skidorna utan att lämna något klibbigt lim efter sig.

Det andra lagret ser till att detta första limskikt har en stark och hållbar förbindelse med skidhudets grepp- och glidskikt. Hållbarhet är mycket viktigt när du gör seriösa turer i backcountry. Efter flera års användning förblir den här självhäftande sidan stark och klibbig.

  • Trimmer

Det här skinnet levereras med ett särskilt trimverktyg för att skära dina skinn.

  • Montering

Det är en av de till synes oändliga frågor som vi ställer för att utmana status quo för klätterskinnsdesign. Skinn som täcker hela basen på dina skidor är överdimensionerade och tunga. Det mesta av skidhudets grepp kommer från strax under bindningen, medan tyg på spetsen och svansen skapar onödigt motstånd. Exponerad skidbas och alternativa material kan avsevärt förbättra glid och effektivitet utan att påverka det så viktiga greppet.

Vi hittade andra produkter du kanske gillar!