KUPONGKODER Upp till €150 >>>
Laddar...

Dynafit ST Rotation 10

14%
Endast %1 kvar
As low as 6 031,96 kr Regular Price 7 011,10 kr
Inklusive. moms.
Mer information
Typ av skidbindning Dynafit/touring
Skidpjäxa sulor kompatibilitet Tech only
Avsedd användning Touring

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Dynafit ST Rotation 10 är en pin-style tech touring-skidbindning för lättare åkare som vill göra seriösa skitours. Paketet innehåller ett roterande tåstycke, framåtpressning, skidbroms och lättanvända klättringsstighudar. Lätt och effektiv turbindning med bra skidprestanda på vägen ner.

Detaljer

Dynafit ST Rotation 10 är en pin-style tech touring-skidbindning för seriösa skidäventyr. Detta är den nya versionen av den välkända och uppskattade Radical ST 2.0-bindningen. Det roterande tåstycket förhindrar oavsiktliga utlösningar och dess självcentrerande system gör det enkelt att kliva i. Det framåtriktade trycket ser till att dina skidor kan flexa samtidigt som utlösningsvärdena hålls konstanta. Det här är en lätt och effektiv turbindning som även ger bra skidprestanda på vägen ner.

  • Vikt: 599 g
  • Din: 4-10
  • Justerbar längd: +/- 22,5 mm
  • Höjd för klacklyft - 1: 62 mm
  • Höjd för klacklyftare - 2: 85 mm

Justerbar längd
Den här bindningen har en justerbar bakre komponent som gör att du kan flytta hälstycket för att passa olika pjäxstorlekar. Denna mångsidighet gör det enkelt att använda samma uppsättning bindningar med olika skor, vilket ökar bekvämligheten för användare som äger flera par pjäxor eller delar utrustning.


Höjd för hälhöjare
Bindningen har en eller flera justerbara hälhöjningsinställningar, som höjer bakdelen av pjäxan. Denna förhöjning är fördelaktig i uppförsbackar eftersom den minskar belastningen på vaderna och förbättrar lutningen framåt, vilket ökar komforten och effektiviteten i branta sluttningar.


Roterande tådel
DYNAFIT:s patenterade vridbara tådel jämnar effektivt ut stötar från skidåkningens dynamik och ser därmed till att skidorna och bindningarna utsätts för mindre påfrestningar. Den här konstruktionen förbättrar tillförlitligheten hos bindningens utlösningsfunktion och minskar avsevärt sannolikheten för oönskade tidiga utlösningar.


Centrering av nav
"Hub Centering"-systemet som finns i alla bindningar med roterande tådel förenklar justeringsprocessen. Det gör att du enkelt kan placera pjäxan i en neutral position och låsa spaken säkert när du åker uppför backar.


Bajonettlås
Bajonettlåset i hälenheten ger en felfri anslutning, vilket säkerställer robust och direkt kraftöverföring från bindningen till skidan. Den här designen bidrar till en mycket responsiv och kontrollerad skidupplevelse.


Easy Lock-bromssystem
Easy Lock Brake System har en automatisk låsningsfunktion som aktiveras när bindningarna växlas till promenadläge. Denna funktion säkerställer sömlösa övergångar mellan skidåkning och gång genom att bromsarna låses automatiskt, vilket förenklar växlingen mellan dessa två lägen.


Steg-in sidotorn
Step-In Side Towers gör det inte bara 30 % lättare att komma in i tådelen utan förbättrar också sidostabiliteten i nedförsbackar. Dessa torn fungerar som vägledande element som hjälper till att placera kängan korrekt.


Isbrytande stift
Dessa bindningar är utrustade med specialdesignade stift som har skåror för snöförskjutning. Dessa skåror hjälper till att rensa bort is- och snöansamlingar, vilket ger snabbare och smidigare insteg även i isiga förhållanden. Den här funktionen är särskilt användbar för att förhindra att snö och is blockerar bindningsmekanismen, vilket säkerställer tillförlitlig funktion.


Framåtriktat tryck
Mekanismen för framåtriktat tryck i hälenheten ökar bindningens förmåga att absorbera energi under skidans flex. Den här funktionen förbättrar den övergripande prestandan genom att öka responsen och smidigheten i varierande snöförhållanden.