Laddar...

Fjällräven Abisko Dome 3

10%
Endast %1 kvar
As low as 11 752,48 kr Regular Price 13 058,25 kr
Inklusive. moms.
Mer information
Vikt > 3000g
Säsong 4-Seizoens
Capaciteit 3-Personer
Typ av tält Koepeltent

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Lätt och rymligt kupoltält med två generösa vestibuler. Självbärande trestolpskonstruktion med bra höjd och utmärkt ventilation.

Detaljer

Lätt och rymligt kupoltält med två generösa vestibuler. Självbärande trepolig konstruktion med bra höjd och utmärkt ventilation.Rymligt och stabilt kupoltält med två generösa vestibuler. Ett lätt och bekvämt trekkingtält för fyra årstider, i alla förhållanden utom de mest utsatta. Två ingångar förenklar tältlivet, gör det lättare att hålla ordning i tältet och du kan använda ingången på läsidan i blåsigt väder. Det finns också gott om utrymme för utrustning, matlagning och aktiviteter när vädret är dåligt.

Innertältet och yttertältet höjs upp tillsammans. Den trepoliga konstruktionen gör tältet självbärande och enkelt att sätta upp var som helst - använd spännlinorna för att förankra det på plats och göra det helt stabilt i vinden. Stånghylsorna är färgkodade för enkelhetens skull och dimensionerade så att du kan använda dubbla stänger (ett tillbehör) i utsatta förhållanden.

Tältet har en bekväm sitthöjd och ett bra område för socialt umgänge. Det finns en avtagbar näthylla i innertältet och flera nätfickor för förvaring av utrustning. Stora ingångar med extra fint myggnät gör att du kan beundra utsikten från din sovsäck utan att insekterna tränger sig på. Stängbara ventilationsöppningar på olika höjder ger bästa möjliga luftflöde. Detta, tillsammans med möjligheten att fästa ytterdörren i ett halvöppet läge, gör tältet till ett utmärkt val i tropiskt klimat.

Funktioner:

  • Aktivitet:
  • Hängslen: DAC V-Pegs Small
  • Material innertält: 15D Ripstop DWR 100 % polyamid
  • Yttermaterial: 100 % polyamid
  • Golvmaterial: 40D PU 6000mm 100% polyamid
  • Material för stavar: DAC Featherlite NSL
  • Myggnät: 20D No-see-um mesh 100 % polyester
Fjallraven Abisko 3 Specifikationer
Kapacitet 3 personer
Mått 225x340x125cm
Minimal vikt 3.320 kg
Högsta vikt 3.680 kg
Packad storlek 44x20cm
Säsong 4
Konstruktion Kupol