SUMMER Sale | 10% Extra Rabatt| Kod: SUMMER10
Laddar...

Fjällräven Abisko Endurance 4

18%
Endast %1 kvar
As low as 13 711,09 kr Regular Price 16 705,69 kr
Inklusive. moms.
Mer information
Vikt > 3000g
Säsong 3-Seizoens
Capaciteit 4-Personer
Typ av tält Tunneltent

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Lättviktigt och stabilt tunneltält med full höjd i innertältet och huvudvestibulen. Lätt att sätta upp, välventilerat med praktiska funktioner.

Detaljer

Rymligt och stabilt tunneltält med fyra årstider och full höjd i innertältet och huvudhallen. Detta gör livet i tältet extra bekvämt och gör det lättare att uthärda långa dagar inomhus. Ett bra val för dem som vill ha ett lätt men ändå starkt och pålitligt tält, för användning under alla årstider under alla omständigheter, utom de mest extrema.
Huvudhallen har tillräckligt med utrymme för förvaring av saker och matlagning. Ingången ligger på sidan, vilket gör det lätt att använda utrymmet på rätt sätt. En andra vestibul vid tältets fot ger dig ännu mer utrymme att förvara saker och gör det lättare att komma in och ut när ni är flera. Det finns en tvättlina i den stora vestibulen och i innertältet, som också har olika nätfickor för kläder och småsaker.

Innertältet och yttertältet höjs upp tillsammans. Stolpropprören har en färgkod och är tillräckligt stora för dubbla tältstänger (ett tillbehör) i utsatta förhållanden. Stora välplacerade ventilationsöppningar säkerställer ett utmärkt luftflöde. Alla öppningar är täckta med ett fint nät som håller även de minsta, knappt synliga insekterna ute. Under varma förhållanden kan dörren fixeras i ett halvöppet läge - dragkedjan har en automatisk låsfunktion, så att vinden inte kan tvinga sig själv att "krypa" - för extra luftcirkulation utan att regn kommer in i innertältet. Fästpunkter för Gear Loft (ett tillbehör) i innertältet.

Funktioner:

  • Mycket rymligt tunneltält för fyra säsonger som kombinerar låg vikt och användbarhet med styrka och tillförlitlighet.
  • Full höjd i innertältet och den mycket stora vestibulen garanterar komfort när du måste vistas inomhus under en längre tid.
  • Tvättlina i vestibulen och innertältet.
  • Den stora vestibulen har en ingång och mycket utrymme för förvaring av saker.
  • En andra vestibul, med en andra dörr, ger extra utrymme för utrustning.
Fjallraven Abisko Endurance 4 Specifikationer
Kapacitet 4 personer
Mått 225x240x125cm
Minimal vikt 3.800 kg
Högsta vikt 4.380kg
Packad storlek 44x21cm
Säsong 4
Konstruktion Tunnel