Laddar...

Fjällräven Abisko Lite 2

10%
Endast %1 kvar
As low as 8 012,91 kr Regular Price 8 903,16 kr
Inklusive. moms.
Mer information
Vikt 2000 - 2250g
Säsong 4-Seizoens
Capaciteit 2-Personer
Typ av tält Tunneltent

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Fjällräven Abisko Light 2 är ett lätt, kompakt och stabilt tunneltält med en liten vestibul. Yttertaket kan rullas upp i båda ändar för att fånga utsikten och maximera luftflödet.

Detaljer

Lätt, kompakt och stabilt tunneltält med en liten vestibul. Yttertältet kan rullas upp i båda ändar för att fånga utsikten och maximera luftflödet. Kompakt och stabilt tält för vandrare som föredrar att resa med lätta ryggsäckar. Tälthöjden är något lägre och vestibulen mindre, allt för att hålla nere vikten. Perfekt som ett kompakt och lätt vandringstält under årets varmare månader, men även lämpligt för vinterbruk under alla förhållanden utom de mest utsatta.

Yttertältet och innertältet är sammankopplade så att innertältet hålls torrt under uppsättningen. Enkel hantering med två färgkodade stänger, generösa stånghylsor med låg friktion och lättjusterade foxfötter. Det är också möjligt att använda dubbla tältpinnar (tillbehör) om tältet används under utsatta förhållanden. Sex linor i Dyneema med enhandsjustering och invävd reflextråd. Utmärkt ventilation med stora, högt placerade ventilationsöppningar. Vid varma förhållanden kan överduken rullas upp i båda ändar för att öka sikten och ge ett fantastiskt luftflöde. Om vädret är varmt men oförutsägbart kan dörren fästas i halvöppet läge. Klädstång och nätfickor i innertältet gör det enkelt att torka och hålla ordning på utrustningen. Fästpunkter för Gear Loft (ett tillbehör) i innertältet.

Egenskaper:

  • Aktivitet: Vandring
  • Pinnar: DAC V-Pegs Small
  • Material innertält: 15D Ripstop DWR 100% Polyamid
  • Yttermaterial: 20D TripleRip Sil/Sil 3000mm 100% Polyamid
  • Golvmaterial: 40D PU 6000mm 100% polyamid
  • Material stolpar: DAC fjäderlite NSL
  • Myggnät: 20D No-see-um mesh 100% polyester
Fjallraven Abisko Lite 2 Specifikationer för Abisko Lite 2
Kapacitet 2 personer
Mått 220x150x100cm
Minsta vikt 1.740 kg
Maximal vikt 2.270 kg
Förpackad storlek 42x17cm
Säsong 4
Konstruktion Tunnel