KUPONGKODER Upp till €150 | Kvar >>>
Laddar...

Fjällräven Abisko Lite 3

10%
Endast %1 kvar
As low as 9 246,91 kr Regular Price 10 274,28 kr
Inklusive. moms.
Mer information
Vikt 2000 - 2250g
Säsong 4-Seizoens
Capaciteit 3-Personer
Typ av tält Tunneltent

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Abisko Light 3 är ett lätt, kompakt och stabilt tunneltält med en liten vestibul. Yttertaket kan rullas upp i båda ändar för att fånga utsikten och maximera luftflödet.

Detaljer

Lätt, kompakt och stabilt tunneltält med en liten vestibul. Överdraget kan rullas upp i båda ändarna för att fånga upp utsikten och maximera luftflödet.Kompakt och stabilt tält för vandrare som föredrar att resa med lätta ryggsäckar. Tälthöjden är något lägre och vestibulen mindre, allt för att hålla vikten nere. Perfekt som ett kompakt och lätt vandringstält under årets varmare månader, men även lämpligt för vinterbruk i alla utom de mest utsatta förhållandena.

Överdraget och innertältet är sammankopplade så att innertältet hålls torrt under uppförandet. Enkel hantering med två färgkodade stänger, generösa stånghylsor med låg friktion och lättjusterade foxfötter. Det är också möjligt att använda dubbla tältstänger (ett tillbehör) om man använder tältet i utsatta förhållanden. Sex spännlinor i Dyneema med enhandsjustering och invävd reflekterande tråd. Utmärkt ventilation med stora, högt placerade ventilationsöppningar. Under varma förhållanden kan ytterduken rullas upp i båda ändarna för att öka utsikten och ge ett fantastiskt luftflöde. Om vädret är varmt men oförutsägbart kan dörren fästas i halvöppet läge. Tyglinan plus nätfickor i innertältet gör det enkelt att torka utrustning och hålla ordning. Fästpunkter för Gear Loft (ett tillbehör) i innertältet.

Funktioner:

  • Aktivitet: Aktivitet: Det finns en mängd olika typer av utrustning som kan användas i tältet:
  • Hakar: DAC V-Pegs Small
  • Material innertält: 15D Ripstop DWR 100 % polyamid
  • Yttermaterial: 20D TripleRip Sil/Sil 3000mm 100 % polyamid
  • Golvmaterial: 40D PU 6000mm 100% polyamid
  • Material för stänger: DAC Featherlite NSL
  • Myggnät: 20D No-see-um mesh 100 % polyester
Fjallraven Abisko Lite 3 Specifikationer
Kapacitet 3 personer
Mått 220x180x105cm
Minimal vikt 1.890kg
Högsta vikt 2.220kg
Packad storlek 42x17cm
Säsong 4
Konstruktion Tunnel