KUPONGKODER Upp till €150 >>>
Laddar...

Fjällräven Abisko Shape 2

10%
Endast %1 kvar
As low as 9 246,91 kr Regular Price 10 274,28 kr
Inklusive. moms.
Mer information
Vikt 2000 - 2250g
Säsong 4-Seizoens
Capaciteit 2-Personer
Typ av tält Tunneltent

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Lätt och starkt tunneltält med en rymlig vestibul. Lätt att sätta upp. Smarta funktioner, bland annat ett yttertak som kan rullas ihop i båda ändarna.

Detaljer

Lätt och starkt tunneltält med en rymlig vestibul. Lätt att sätta upp. Smarta funktioner, bland annat ett ytterduk som kan rullas ihop i båda ändar.Lätt och starkt tunneltält för fyra säsonger med viktbesparande lågprofilkonstruktion och anmärkningsvärt stort utrymme i vestibulen. Ett mångsidigt tält med överlägsen ventilation, inklusive en ny smart funktion som gör att du kan rulla upp ytterduken i båda ändar. Detta ger ett fantastiskt luftflöde och är lika praktiskt i oförutsägbart skandinaviskt väder som i varmare klimat. En perfekt lättviktsföljare vid vandring, året runt, i alla förhållanden utom de mest extrema.

Flygarmen och innertältet är sammankopplade så att innertältet hålls torrt när det byggs upp. Stånghylsorna sitter på utsidan och är färgkodade för enkelhetens skull. De är tillräckligt breda för att passa dubbla stänger (ett tillbehör) i utsatta förhållanden.

Öppningarna i ytterduken kan öppnas eller stängas helt med ytterdukstyg. Under varma förhållanden kan dörrarna rullas upp och fästas i ett halvöppet läge - dragkedjan har en automatisk låsfunktion så att vinden inte kan tvinga den att "krypa" - för extra luftcirkulation utan att regn kommer in i innertältet. Innertältets dörr har ett fint nät och kan stängas helt med en tygdörr.

Vestibulen har gott om utrymme för utrustning, matlagning eller en fyrbent vän. Ingången är från sidan, vilket gör att utrymmet kan utnyttjas väl. Innertältet är också rymligt med en klädlina och nätfickor som är användbara när du vill hålla reda på din utrustning.

Funktioner:

  • Aktivitet: Aktivitet: Aktivitet: Trekking
  • Hakar: DAC V-Pegs Small
  • Material innertält: 15D Ripstop DWR 100 % polyamid
  • Yttermaterial: 100 % polyamid
  • Golvmaterial: 40D PU 6000mm 100% polyamid
  • Material för stavar: DAC Featherlite NSL
  • Myggnät: 20D No-see-um mesh 100 % polyester
Fjallraven Abisko Shape 2 Specifikationer
Kapacitet 2 personer
Mått 220x155x105cm
Minimal vikt 1.900 kg
Högsta vikt 2.320kg
Packad storlek 40x16cm
Säsong 4
Konstruktion Tunnel