SUMMER Sale | 10% Extra Rabatt| Kod: SUMMER10
Laddar...

Fjällräven Abisko Shape 3

15%
Endast %1 kvar
As low as 9 653,85 kr Regular Price 11 335,81 kr
Inklusive. moms.
Mer information
Vikt 2500 - 2750g
Säsong 4-Seizoens
Capaciteit 3-Personer
Typ av tält Tunneltent

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Fjällräven Abisko Shape 3 är ett lättviktigt och starkt tunneltält med en rymlig vestibul. Tältet är lätt att sätta upp och har smarta funktioner, bland annat ett yttertält som kan rullas upp i båda ändarna.

Detaljer

Abisko Shape 3 är ett lätt och starkt tunneltält för fyra säsonger med viktbesparande lågprofildesign och anmärkningsvärt stort utrymme i vestibulen. Ett mångsidigt tält med överlägsen ventilation, inklusive en ny smart funktion som gör att du kan rulla upp underlaget i båda ändarna. Detta ger ett fantastiskt luftflöde och är lika praktiskt i det oförutsägbara skandinaviska vädret som i varmare klimat. Ett perfekt lättviktstält för vandring, året runt, i alla förhållanden utom de mest extrema.

Yttertältet och innertältet är sammankopplade så att innertältet hålls torrt under uppsättningen. Stånghylsorna sitter på utsidan och är färgkodade för enkelhetens skull. De är tillräckligt breda för att rymma dubbla stänger (ett tillbehör) under utsatta förhållanden. Öppningarna i myggnätet kan öppnas eller stängas helt med myggnätstyg. Vid varma förhållanden kan dörrarna rullas upp och fästas i halvöppet läge - dragkedjan har en automatisk låsfunktion så att vinden inte kan tvinga den att "krypa" - för extra luftcirkulation utan att regn kommer in i innertältet. Innertältets dörr har ett finmaskigt nät och kan stängas helt med en tygdörr. Vestibulen har gott om plats för utrustning, matlagning eller en fyrbent vän. Ingången är från sidan, vilket innebär att utrymmet kan användas väl. Innertältet är också rymligt med en klädstång och nätfickor som är användbara när du vill hålla reda på din utrustning.

Egenskaper::

  • Material innertält: 15D Ripstop DWR 100% polyamid
  • Yttermaterial: 100 % polyamid
  • Material för golv: 40D PU 6000mm 100% polyamid
  • Material för stavar: DAC Featherlite NSL
  • Tält typ: Tunneltält
  • Myggnät: 20D No-see-um mesh 100% polyester
  • Pinnar: DAC V-Pegs små
Fjallraven Abisko Shape 3 Specifikationer
Kapacitet 3 personer
Mått och dimensioner 220x180x110cm
Minimal vikt 2.160 kg
Maximal vikt 2.560 kg
Packad storlek 41x16 cm
Säsong 4
Konstruktion Tunnel