Laddar...

Fjällräven Abisko View 2

7%
Endast %1 kvar
As low as 9 366,75 kr Regular Price 10 090,33 kr
Inklusive. moms.
Mer information
Vikt 2500 - 2750g
Säsong 3-Seizoens
Capaciteit 2-Personer
Typ av tält Koepeltent

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Fjällräven Abisko View 2 är ett lätt självbärande tält med oslagbar ventilation och två vestibuler som kan öppnas helt för panoramautsikt. Stabilt i vind med två stänger som korsar varandra.

Detaljer

Abisko View 2 är ett självbärande tresäsongstält med utmärkt ventilation, optimerat för användning under årets varmare månader. Vestibulerna kan rullas upp helt på båda sidor av tältet så att du kan njuta av utsikten från innertältet och samtidigt hålla insekterna borta. Överduken är upphöjd på kortsidorna och detta tillsammans med de högt placerade ventilationsöppningarna och innertältet helt i meshtyg gör tältet otroligt välventilerat och perfekt för tropiska äventyr. Vid instabilt men varmt väder kan dörrarna fästas i halvöppet läge så att innertältet skyddas mot regn.

Innertältet och överduken är sammanfogade och stöds av två tältpinnar som korsar varandra två gånger. Detta gör innertältet självbärande, medan vestibulerna stöds med hjälp av barduner och tältpinnar. Sex linor i Dyneema förankrar tältet i marken och ger det god stabilitet.

Två öppningar och två vestibuler gör det enkelt att organisera din sida av tältet, och ger dig möjlighet att använda ingången på läsidan vid blåsigt väder. Generös höjd ger ett bekvämt tältliv. Inuti innertältet finns en tvättlina och sex förvaringsfickor för flaskor, ficklampor, kläder etc. Fästpunkter för Gear Loft (ett tillbehör) i innertältet.

Egenskaper:

  • Material innertält: 15D Ripstop DWR 100% polyamid
  • Yttermaterial: 100% polyamid
  • Golvmaterial: 40D Ripstop PU 6000mm 100% polyamid
  • Material för stavar: DAC fjäderlite NSL
  • Myggnät: 20D No-see-um mesh 100% polyester
  • Pinnar: DAC V-Pegs Small
Fjallraven Abisko View 2 Specifikationer
Kapacitet 2 personer
Mått 220x240x110cm
Minsta vikt 2.350 kg
Maximal vikt 2.700 kg
Förpackad storlek 44x16cm
Säsong 4
Konstruktion Självbärande (behöver pinnar)