SUMMER Sale | 10% Extra Rabatt| Kod: SUMMER10
Laddar...

Fjällräven Keb Dome 3

22%
Endast %1 kvar
As low as 10 717,67 kr Regular Price 13 709,43 kr
22%
Inklusive. moms.
Mer information
Vikt > 3000g
Säsong 4-Seizoens
Capaciteit 3-Personer
Typ av tält Koepeltent

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Extra starkt självbärande kupoltält för utsatta förhållanden året runt. Hög komfort med generösa vestibuler, högt i tak och utmärkt ventilation.

Detaljer

Extra starkt och stabilt kupoltält för fyra säsonger, optimerat för utsatta förhållanden och utmanande terräng. Ett pålitligt val som är lätt att hantera i kyla, perfekt för avancerade vinterresor och för användning ovanför trädgränsen, men ändå lätt nog att packas i en vandringsryggsäck. Utmärkt ventilation och dörrar helt i mesh gör det till ett bra alternativ för äventyr i tropikerna.
Yttertältet och innertältet är sammankopplade för att göra det enkelt att sätta upp tältet. Konstruktionen med tre stolpar gör tältet självbärande och lätt att flytta tills du hittar den perfekta positionen. Stolphylsorna är tillräckligt stora för dubbla stolpar (ett tillbehör), så att tältet klarar ännu hårdare vindar och mer snö på taket. Extra stora marklåsar och förankringspunkter gör att du kan använda skidor eller stavar för att förankra tältet i snön. Alla traktorer och linor är dimensionerade så att de lätt kan hanteras med tjocka vinterhandskar på. Spännlinor har vävt reflekterande garn och extra reflektorer vid ventilationsöppningarna och dörrarna gör tältet synligt under årets mörka månader. Tältets pinnar är också extra långa och breda för ett bra grepp i svår terräng.

Två rymliga vestibuler och en generös takhöjd gör tältet bekvämt. Ingångar från två sidor gör att du kan använda ingången på läsidan i stormigt väder. Ett avtagbart galler i innertältets tak erbjuder praktiskt förvaringsutrymme för tillhörigheter.

Ventilationen är utmärkt och helt justerbar med stora öppningar på olika höjder. Alla öppningar har fina maskor och kan täckas med yttertältet på utsidan om tältet används i snö eller sand. I varmt väder kan dörrarna fästas i halvöppet läge - dragkedjorna har en automatisk låsfunktion så att de inte "kryper" i stark vind - för extra ventilation utan att regn kommer in i innertältet. Myggnät i yttertältets dörr gör att du kan vara i vestibulen utan att besöka alltför många insekter, vilket är lika praktiskt i sommarens bergsvärld som i tropiskt klimat.

Funktioner:

  • Fyra årstider kupoltält med optimerad styrka och säkerhet för användning i utsatta förhållanden och grov terräng.
  • Dörrar på båda sidor gör det lättare att ta sig in i blåsiga förhållanden.
  • Högt tak i hela innertältet och branta innertältväggar garanterar ett bekvämt och socialt utrymme.
  • Tre extra starka men ändå lätta DAC Pressfit-stänger.
  • Rävfötter med snabb och handskvänlig stångleverans.
Fjallraven Keb Dome 3 Specifikationer
Kapacitet 3 personer
Mått 225x340x125cm
Minimal vikt 4.230 kg
Högsta vikt 4.790 kg
Packad storlek 42x23cm
Säsong 4
Konstruktion Fristående kupol