SUMMER Sale | 10% Extra Rabatt| Kod: SUMMER10
Laddar...

Fjällräven Keb Endurance 3

17%
Endast %1 kvar
As low as 11 909,84 kr Regular Price 14 305,52 kr
Inklusive. moms.
Mer information
Vikt > 3000g
Säsong 4-Seizoens
Capaciteit 3-Personer
Typ av tält Tunneltent

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Extra starkt och rymligt tunneltält för avancerade vandringar, året runt. Hög komfortnivå med en generös vestibul, full höjd och många smarta funktioner.

Detaljer

Extra starkt och rymligt tunneltält för avancerade vandringar, året runt. Hög komfortnivå med en generös vestibul, full höjd och många smarta funktioner.Extra starkt och säkert tunneltält för fyra säsonger optimerat för utsatta förhållanden och utmanande terräng. Full höjd i hela innertältet och den stora vestibulen gör tältlivet bekvämt, särskilt när dåligt väder håller dig inne. Perfekt för avancerad vintervandring och tältning ovanför trädgränsen, men fortfarande tillräckligt lätt för att få plats i en vandringsryggsäck.

Alla material och detaljer är noggrant utvalda för sin tillförlitlighet och hanterbarhet i kalla förhållanden. Till exempel är justeringar och dragkedjor tillräckligt stora för att lätt kunna hanteras med vinterhandskar på, guylines har en reflekterande tråd invävd och är extra starka med dubbla justeringar och marköglorna är tillräckligt stora för att kunna användas med skidor eller stavar när du använder tältet i snö. Tältpinnarna är också extra långa och breda för överlägset grepp i svår terräng. Reflektorer vid ventilerna och dörrarna gör det lätt att hitta tillbaka till tältet i mörkret.

Överdraget och innertältet är sammankopplade så att innertältet är skyddat från att bli blött när du slår upp det i regn. Stånghylsorna är färgkodade för enkel hantering och är stora nog för dubbla stänger (ett tillbehör) så att tältet klarar ännu hårdare vindar och mer snö på taket. Invändigt är tältet rymligt med en generös sitthöjd. Den extra stora vestibulen har gott om utrymme för förvaring av utrustning, matlagning och andra aktiviteter. Två ingångar gör det enkelt att komma in och ut och ger även möjlighet att använda dörren på läsidan i dåligt väder. Klädlinor i vestibulen och innertältet samt flera nätfickor hjälper till att hålla utrustningen organiserad. Det finns även fästpunkter för ett Gear Loft (ett tillbehör) i innertältet. Stora, högt placerade ventiler ger utmärkt luftflöde och minimerar kondens. Alla öppningar har fina myggnät och kan täckas med ytterduken på utsidan om tältet används i snö eller sand. I varmt väder kan dörrarna fästas i ett halvöppet läge.

Funktioner:

  • Aktivitet: Aktivitet: Trekking
  • Hakar: DAC V-Pegs Medium
  • Material innertält: 30D Ripstop DWR 100 % polyamid
  • Yttermaterial: 100 % polyamid
  • Golvmaterial: 70D PU 10 000 mm 100 % polyamid
  • Material för stavar: DAC Pressfit
  • Myggnät: 20D No-see-um mesh 100 % polyester
Fjallraven Keb Endurance 3 Specifikationer
Kapacitet 3 personer
Mått 225x195x115cm
Minimal vikt 3.240 kg
Högsta vikt 4.130 kg
Packad storlek 44x19cm
Säsong 4
Konstruktion Tunnel