Black Friday & Cyber ​​Monday Fraktinformation >>>
Laddar...

Fjällräven Keb Endurance 4

7%
Endast %1 kvar
As low as 16 392,75 kr Regular Price 17 575,63 kr
Inklusive. moms.
Mer information
Vikt > 3000g
Säsong 4-Seizoens
Capaciteit 4-Personer
Typ av tält Tunneltent

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Extra starkt och rymligt tunneltält för avancerade turer året runt. Hög komfortnivå med två vestibuler, högt i tak och många smarta funktioner.

Detaljer

Extra starkt och säkert tunneltält med fyra säsonger, optimerat för utsatta förhållanden och utmanande terräng. Full höjd i hela innertältet och den stora huvudvestibulen gör tältlivet bekvämt, särskilt när dåligt väder håller dig inomhus. Perfekt för avancerad vintervandring och tältning ovanför trädgränsen, men ändå tillräckligt lätt för att få plats i en vandringsryggsäck.
Alla material och detaljer är noga utvalda för att vara pålitliga och lätthanterliga i kalla förhållanden. Till exempel är justeringar och dragkedjor tillräckligt stora för att enkelt kunna hanteras med vinterhandskar, staglinorna har en reflekterande tråd invävd och är extra starka med dubbla justeringar och marköglorna är tillräckligt stora för att kunna användas med skidor eller stavar när tältet används i snö. Tältpinnarna är också extra långa och breda för överlägset grepp i svår terräng. Reflexer på ventilationsöppningar och dörrar gör det lätt att hitta tillbaka till tältet i mörkret.

Yttertältet och innertältet är sammankopplade så att innertältet skyddas mot att bli blött när man kastar i regnet. Stolphylsorna har en färgkod för enkel användning och är tillräckligt stora för dubbla stolpar (tillbehör), så att tältet kan stå emot ännu hårdare vindar och mer snö på taket.

Det extra stora vindfånget ger tillräckligt med utrymme för förvaring av saker, matlagning och andra aktiviteter. Två ingångar gör det enkelt att ta sig in och ut och ger också möjlighet att använda dörren på läsidan vid dåligt väder. Ett extra vindfång vid tältets fot ger en extra ingång och extra utrymme för utrustning. Tvättlinor i huvudvestibulen och innertältet samt olika nätfickor hjälper till att hålla utrustningen organiserad. Det finns också fästpunkter för ett Gear Loft (tillbehör) i innertältet.

Stora, högt placerade ventilationsöppningar ger utmärkt luftgenomströmning och minimerar kondens. Alla öppningar har fina myggnät och kan täckas med yttertältet på utsidan om tältet används i snö eller sand. Vid varmt väder kan dörrarna fästas i halvöppet läge - dragkedjorna har en automatisk låsfunktion så att de inte "kryper" i starka vindar - för extra ventilation utan att regn tränger in i innertältet. Myggnät i yttertältets dörrar håller de flesta insekter borta från vestibulen, vilket är praktiskt vid matlagning eller när du har en fyrbent vän med dig.

Egenskaper:

  • Fyra säsongers tunneltält med optimerad styrka och säkerhet för användning i utsatta förhållanden och tuff terräng.
  • Den fulla höjden i innertältet och det mycket stora vindfånget ger komfort när du måste vistas inomhus under en längre tid.
  • Huvudvestibulen har två ingångar, en på varje sida, och gott om plats för förvaring.
  • Fyra extra starka men ändå lätta DAC Pressfit-stolpar.
  • Ett andra vindfång, med en tredje dörr, ger extra utrymme för utrustning.
Fjallraven Keb Endurance 4 Specifikationer
Kapacitet 4 personer
Mått 225x155x105cm
Minsta vikt 3.690 kg
Maximal vikt 3.020 kg
Förpackad storlek 39x19cm
Säsong 4
Konstruktion Tunnel