SUMMER Sale | 10% Extra Rabatt| Kod: SUMMER10
Laddar...

Giro Agent / Eave Replacement lens

Endast %1 kvar

This product is currently not in stock or discontinued. Contact our customer service for an alternative or delivery estimate.

Mer information
Goggle Lens Shape Cylindrical

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Giro Agent och Eave ersättningsglas. Linserna skyddar mot vind och kyla samtidigt som de ger dig en klar och skarp syn.

Detaljer

VLT (Visible Light Transmission) är ett mått som anger hur stor andel av ljuset som kommer igenom linsen och når dina ögon. En helt klar lins för mörka förhållanden har vanligtvis omkring 60-80 % VLT och en mycket mörkt färgad lins med spegel för soliga förhållanden kan ha ned till 25 % VLT. De flesta allroundlinser ligger mellan 25 och 60 %. I vårt sortiment hittar du alternativ för alla typer av förhållanden.


Vivid Onyx

1) Vivid Onyx - VLT 14 %
Denna lins har en silverspegelbehandling som ökar kontrasten samtidigt som den linjerar färgtoppar, vilket ger mindre ögontrötthet och förbättrad reaktionstid i stark sol.


Vivid Royal

2) Vivid Royal - VLT 16%
Denna mångsidiga solglasögonlins har en blå spegelbehandling och tillåter en hög andel rött ljus med lång våglängd (samtidigt som den begränsar färgtopparna) för förbättrad kontrast i soliga förhållanden.


Vivid Copper

3) Vivid Copper - VLT 18%
Denna kopparlins har en bronsfärgad spegelbehandling och tillåter en jämn fördelning av färgat ljus, vilket skapar äkta färguppfattning samtidigt som kontrakten, definitionen och minskad ögontrötthet förbättras.


Vivid Emerald

4 Vivid Emerald - VLT 2%
Denna eleganta lins har en grön spegelbeläggning och tillåter en hög andel rött ljus med lång våglängd för att förbättra kontrasten från molniga till soliga dagar.


Vivid Pink

5) Vivid Pink - VLT 35%
Denna rosa spegel för hela dagen tillåter en hög andel rött ljus med lång våglängd med en minskning av infraröda strålar. Resultatet förbättrar kontrast och definition från molniga till soliga dagar.


Vivid Ember

6) Vivid Ember - VLT 36%
Denna mångsidiga lins har en röd spegel som förbättrar kontrast och definition samtidigt som infraröda strålar reduceras. Molniga till soliga dagar hjälper denna Ember-lins dig att läsa av ojämnheter i snö och minska ögontröttheten.


Vivid Infrared

7) Vivid Infrared VLT 62%
Denna lins är oslagbar i de mest utmanande förhållandena. Spektralkurvan är inställd för att tillåta en hög andel rött ljus med lång våglängd samtidigt som infraröda strålar reduceras.


8) Vivid Apex VLT 82%