Black Friday & Cyber ​​Monday Fraktinformation >>>
Laddar...

Giro Axis

Endast %1 kvar
As low as 2 577,26 kr
Inklusive. moms.
Mer information
Goggle Fit Medium
Goggle Lens Shape Cylindrical

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Den moderna Giro Axis har en Medium passform. Det är möjligt att bära glasögon under gogglen (OTG) och passar sömlöst med praktiskt taget alla Giro-hjälmar. Den sfäriska linsen i kombination med VIVID-tekniken ger förbättrad kontrast, så att du kan uppfatta ojämnheter bättre. EVAK-tekniken och antiduggbeläggningen ser till att glasögonen inte immar igen. Ansiktsskummet i tre lager ger komfort under långa dagar på berget.

Detaljer

  • Passform: Medium.
  • OTG (Over the Glass Compatible) gör att du kan bära vanliga glasögon under glasögonen.
  • Sfärisk lins.
  • ZEISS®-linser.
  • Ansiktsskum i tre lager.
  • EVAK Vent-teknik.
  • Anti-fog-beläggning.
  • Magnetiskt system för byte av lins.
  • Expansion View-teknik.

VLT (Visible Light Transmission) är ett mått som anger hur stor andel av ljuset som kommer genom linsen och når dina ögon. En helt klar lins för mörka förhållanden har vanligtvis 60-80% VLT och en mycket mörk lins med spegel för soliga förhållanden kan ha ned till 25% VLT. De flesta allroundlinser ligger mellan 25 och 60 %. I vårt sortiment hittar du alternativ för alla typer av förhållanden.


1) Vivid Jet Black - VLT 9%
Det mörkaste giroglaset för soliga dagar med blå himmel.


2) Vivid Onyx - VLT 14%
Den här linsen har en silverspegelbehandling som förstärker kontrasten samtidigt som färgtopparna markeras, vilket ger mindre ögontrötthet och förbättrad reaktionstid i starkt solsken.


3) Vivid Royal - VLT 16
Detta mångsidiga solglas har en blå spegelbehandling och släpper igenom en hög andel rödljus med lång våglängd (samtidigt som färgtopparna begränsas) för förbättrad kontrast i soliga förhållanden.


4) Levande koppar - VLT 18
Denna kopparlins har en spegelbeläggning i brons och tillåter en jämn fördelning av färgat ljus, vilket skapar en sann färgupplevelse samtidigt som den förbättrar kontrast, definition och minskar ögontrötthet.


5 Vivid Smaragd - VLT 22
Detta eleganta glas har en grön spegelbeläggning och släpper igenom en hög andel rödljus med lång våglängd för att förbättra kontrasten från molniga till soliga dagar.


6) Vivid Rose Gold - VLT 24
Detta glas är perfekt för blandade ljusförhållanden, från molniga till soliga dagar!

7) Levande rosa - VLT 35%
Denna rosa spegel för hela dagen tillåter en hög andel rött ljus med lång våglängd och en minskning av infraröda strålar. Resultatet är förbättrad kontrast och definition från molniga till soliga dagar.


8) Vivid Ember - VLT 27%
Detta mångsidiga glas har en röd spegel som förbättrar kontrast och definition samtidigt som den reducerar infraröda strålar. Ember-glaset hjälper dig att läsa av ojämnheter i snön och minskar tröttheten i ögonen, från molniga till soliga dagar.


9) Vivid Infrared VLT 62%
Detta glas är oslagbart under de mest utmanande förhållandena. Den spektrala kurvan är inställd för att tillåta en hög andel rött ljus med lång våglängd samtidigt som infraröda strålar reduceras.


10) Vivid Apex VLT 82%
Detta glas används under extremt stormiga förhållanden. Tänk på riktigt snöiga dagar fram till mörkrets inbrott.