KUPONGKODER Upp till €150 | Kvar >>>
Laddar...

Grangers Footwear & Gear Cleaner 275ml

Tillgänglighet: I lager
106,28 kr
Inklusive. moms.

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Grangers Footwear & Gear Cleaner 275 ml är en rengöringsspray som är lätt att använda och tar bort smuts och lukt från alla skor och friluftsredskap.

Detaljer

  • Rengör effektivt men skonsamt alla skor och redskap
  • Maximerar andningsförmågan
  • Skyddar befintliga vattenavvisande ytbehandlingar
  • Bluesign®-godkänd

Det är viktigare än du tror att hålla dina skor och redskap rena än du tror. Rena kläder får dig inte bara att se bättre ut och känna dig bättre, utan om du lämnar skorna smutsiga kan det påverka andningsförmågan, vilket försämrar både vattenavvisande egenskaper och prestanda.

Lyckligtvis är Footwear + Gear cleaner lätt att använda och tar bort smuts och lukter från alla skor och friluftsredskap.

Den har flera användningsområden, vilket är anledningen till att vi älskar den här praktiska flaskan. Oavsett om du har en jacka som behöver rengöras fläckvis, en smutsig ryggsäck som inte går att tvätta i maskin eller några skor som har varit på ett äventyr för mycket för att inte få stå kvar längre, är den här produkten idealisk för dig.

Du kanske frågar dig varför du inte bara kan handtvätta dessa föremål, det kan du, men vi rekommenderar det inte, eftersom det kan skada utrustningens tekniska egenskaper om du sänker dem i vanliga tvättmedel eller diskmedel. Det här rengöringsmedlet är speciellt framtaget för att försiktigt avlägsna smuts, smuts och lukt från specialmaterial och skadar inte befintlig vattenavstötning. Den är också utmärkt för att förbereda skor för nya vattentäta behandlingar och det är därför du hittar den tillsammans med vår Footwear Repel i vårt praktiska Footwear Care Kit.