KUPONGKODER Upp till €150 >>>
Laddar...

Helinox Chair One

Endast %1 kvar
As low as 1 329,09 kr
Inklusive. moms.

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Helinox Chair One har en legendarisk komfort, och med sin förmåga att enkelt flyttas från ryggsäcksturer till dagar på stranden är dess mångsidighet oöverträffad. Banbrytande design och material, exceptionell packbarhet och användarvänlighet, enastående komfort och stöd - det här är One, stolen som startade allt.

Den är byggd kring Helinox egenutvecklade DAC TH72M ram i aluminiumlegering och klarar upp till 145 kg men väger under 1 kg. Dess komfort är legendarisk. Den minimalistiska designen är ren och strömlinjeformad. Och den utnyttjar ett bungee-system med en enda sladd och enkla säteshylsor som gör installationen intuitiv och snabb. Den är monterad i en 10x10x36 cm stor packningssäck och kan tack vare sin kompakta packbarhet och lätta design tas med överallt. Stödjande, elegant och smart - det är fortfarande The One.

Detaljer

Helinox Chair One har alla goda egenskaper - den är hopfällbar, kan lätt packas ner i sin väska och kan med lätthet bära upp till 145 kg. Tack vare sin mångsidighet kan du använda den under vandringar och vid besök på stranden.

Funktioner:

  • Bekväm och stödjande: ergonomisk design som ger stöd och stöd
  • Lätt och stark: väger under 1 kg, stöder 145 kg
  • Kompakt och packbar: passar enkelt i en medföljande 10x10x36 cm stor packsäck
  • Enkel uppsättning: intuitiv design med ett enda stötkordssystem som snäpper fast ramen på plats
  • Hållbar konstruktion

Stol One
Monterad Packad
höjd 66 cm 10 cm
bredd 50 cm 35 cm
Djup 52 cm 12 cm
Vikt 0.89 kg 0.96 kg
Kapacitet 145 kg