Laddar...

Houdini RollerCoaster Pants W

45%
Endast %1 kvar
As low as 3 559,34 kr Regular Price 6 471,58 kr
45%
Inklusive. moms.

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Houdini W's Rollercoaster är Houdinis mest avancerade hårda skal-serie, målet var att förändra upplevelsen av att bära ett skallager. För att uppnå en känsla av full rörelsefrihet var man tvungen att ifrågasätta de grundläggande principerna för plaggskärning. Traditionellt sett görs denna process arbeta 2-dimensionellt på en plan yta. Med RollerCoaster Series draperade Houdini i stället plaggen från en enda tygbit på en kropp för att replikera rörelserna vid bergsklättring och freeride-skidåkning - den är gjord för att röra sig. Kombinera det med ett vattentätt, mycket andningsbart och tyst Loop Hardshell™-yttermaterial - att vara helt skyddad från elementen har aldrig känts så smidigt.


Botten XS S M L XL XXL
Midja 76 81 86 92 98 104
Sittplats 89 95 101 107 113 119
Innesöm 79,5 81 82,5 84 85,5 87

Detaljer

W's RollerCoaster Pant har alla funktioner som en skalbyxa i toppklass har, men överdriver inte med fickor och teknik - istället är det plaggets skärning som gör den ledande i klassen. Den här bib Pant är stretchig, mjuk och tyst för att ytterligare förstärka känslan av att vara helt obegränsad. Åk skidturer på morgonen, gå till Fun Park på eftermiddagen och avsluta veckan med ett par rutter med isklättring och låt Rollercoaster Pants hålla dig torr och fräsch genom allt. Med helt förseglade sömmar och dolda vattentäta blixtlås - vatteninträngning minimeras.

När du går uppför berget i varm vårsol kan 3/4-långa ventilationsdragkedjor öppnas i ryggen för att kyla ner dig. Harness-kompatibla fickor på nedre låret håller kartor och skidpass säkra medan värdesaker förvaras i en inre ficka med dragkedja. Den mjuka känslan överlag kontrasteras av tuffa Scholler-förstärkningar i benändarna för att hantera slitage från skidor eller stövlar. RollerCoaster Pant är främst tillverkad av återvunna fibrer, återvinningsbar, fluorkarbonfri och Bluesign®-certifierad, vilket gör att den också driver utvecklingen framåt när det gäller att minimera miljöpåverkan. När de äntligen är slitna kan du därför lämna tillbaka dem till Houdini för antingen återvinning eller för att säljas i vår second hand-butik.

Funktioner:

  • Made-to-Move-teknik, plagget draperas på en kropp i aktiva positioner.
  • Vattentät.
  • Fluorkarbonfritt.
  • Tillverkad huvudsakligen av återvunna fibrer och återvinningsbar.
  • Bluesign®-certifierad.
  • Helt förseglade sömmar för att minimera vatteninträngning.
  • Dolda vattenavvisande dragkedjor.
  • Kardborrejustering i midjan och justerbara hängslen håller byxan på plats.
  • Harness-kompatibla blixtlåsfickor på nedre låren, invändig blixtlåsficka för värdesaker.
  • Schoeller-förstärkningar i benslutet.