KUPONGKODER Upp till €150 | Kvar >>>
Laddar...

Klean Kanteen Classic 0.8L

20%
Endast %1 kvar
As low as 0,00 kr Regular Price 0,00 kr
Inklusive. moms.

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

27OZ / 0,8L är den mest populära storleken på Klean Kanteen. Den har en hyfsad volym samtidigt som den passar bra i de flesta väskor. Med Sport Cap 3.0 är den här flaskan perfekt för på gymmet och andra sportaktiviteter. Hos Snowcountry kan du beställa den här flaskan med vilken kapsyl du vill.

Detaljer

Funktioner:

  • Stor öppning för enkel påfyllning och hällning: Stor öppning för enkel påfyllning och hällning: 1.75", 44mm
  • Den elektropolerade insidan behåller eller förmedlar inga smaker och gör flaskan lätt att rengöra
  • Material av hög kvalitet
  • Bärbar, återanvändbar och återvinningsbar
  • Kapacitet: 27OZ / 800ml
  • Vikt: 7.2 ounces / 204g
  • Storlek: 270 x 73 mm


BPA-fri

Alla Klean Kanteens produkter är BPA-fria. BPA är en förkortning för Bisfenol A. Detta används i ett stort antal plastflaskor och andra förpackningar. Viss forskning har visat att BPA kan tränga in i drycker och vätskor när dessa förpackas i sådana förpackningar och har en negativ effekt på människors hälsa.

100 % 18/8 rostfritt stål

18/8 betyder 18 % krom och 8 % nickel. Rostfritt stål är säkert, hållbart och reagerar inte med andra kemikalier. På så sätt absorberar det inte förmedlar smaker, är helt fritt från BPA och mycket lätt att rengöra.

Livstidsgaranti

Syftet med Klean Kanteen är att minska engångsanvändning. De uppnår detta genom att göra produkter som håller hela livet. Dessutom garanterar de dig en livstidsgaranti. \

Lätt att rengöra

I linje med sitt namn gör Klean Kanteen produkter som är lätta att rengöra och hålla rena. Produkterna har rundade hörn och breda öppningar. De flesta av deras produkter tål diskmaskin.

1 % för planeten

Genom 1% For the Planet har Klean Kanteen bidragit med mer än 1,5 dollar till miljöorganisationer. Detta bidrag fortsätter med Klean Kanteens nya produkter.