Laddar...

Klean Kanteen Reflect 0.5L With Stainless Unibody Bamboo Cap

Tillgänglighet: I lager
Endast %1 kvar
As low as 390,43 kr Regular Price 390,43 kr
Inklusive. moms.

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Reflect-flaskan är vacker i sin enkelhet och medveten i sin design och tillverkas av hållbart skördad bambu, silikon av livsmedelskvalitet och rostfritt stål. Bara tre material som förenas till det ultimata uttrycket för Klean.

Detaljer

På Snowcountry kan du skapa din egen kombination av flaskor och kapsyler. Vissa modeller levereras standardmässigt med 1 lock, men de flesta levereras utan lock. Du kan lägga till 1 eller 2 kapsyler efter eget val i alternativmallen!

Funktioner:

  • Stor öppning för enkel påfyllning och hällning: 1.75", 44mm
  • Konstruktion av stål, silikon och hållbar bambu
  • Den elektropolerade insidan behåller eller förmedlar inte smaker och gör flaskan lätt att rengöra
  • Högkvalitativa material
  • Bärbar, återanvändbar och återvinningsbar
  • Kapacitet: 18OZ / 532ml
  • Vikt: 7,6 ounces / 215g
  • Storlek: 200 x 73 mm


BPA-fri

Alla Klean Kanteens produkter är BPA-fria. BPA är en förkortning för Bisfenol A. Detta används i ett stort antal plastflaskor och andra förpackningar. Viss forskning har visat att BPA kan tränga in i drycker och vätskor när dessa förpackas i sådana förpackningar och har en negativ effekt på människors hälsa.

100 % 18/8 rostfritt stål

18/8 betyder 18 % krom och 8 % nickel. Rostfritt stål är säkert, hållbart och reagerar inte med andra kemikalier. På så sätt absorberar det inte förmedlar smaker, är helt fritt från BPA och mycket lätt att rengöra.

Livstidsgaranti

Syftet med Klean Kanteen är att minska engångsanvändning. De uppnår detta genom att göra produkter som håller hela livet. Dessutom garanterar de dig en livstidsgaranti. \

Lätt att rengöra

I linje med sitt namn gör Klean Kanteen produkter som är lätta att rengöra och hålla rena. Produkterna har rundade hörn och breda öppningar. De flesta av deras produkter tål diskmaskin.

1 % för planeten

Genom 1% For the Planet har Klean Kanteen bidragit med mer än 1,5 dollar till miljöorganisationer. Detta bidrag fortsätter med Klean Kanteens nya produkter.