Laddar...

Klean Kanteen Reflect 0.8L With Stainless Unibody Bamboo Cap

16%
Endast %1 kvar
As low as 397,70 kr Regular Price 474,87 kr
Inklusive. moms.

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Reflect-flaskan är vacker i sin enkelhet och genomtänkt i sin design och tillverkad av hållbart skördad bambu, livsmedelsgodkänt silikon och rostfritt stål. Bara tre material som förenas till det ultimata uttrycket för Klean.

Detaljer

Hos Snowcountry kan du skapa din egen kombination av flaska och kapsyl(er). Vissa modeller levereras som standard med 1 kapsyl, men de flesta levereras utan kapsyl. Du kan lägga till 1 eller 2 kapsyler efter eget val i tillvalsmallen!

Egenskaper:

  • Stor öppning för enkel påfyllning och hällning: 1.75", 44 mm
  • Konstruktion av stål, silikon och hållbar bambu
  • Den elektropolerade insidan behåller eller förmedlar inte smaker och gör flaskan lätt att rengöra
  • Material av hög kvalitet
  • Bärbar, återanvändbar och återvinningsbar
  • Kapacitet: 27OZ / 800ml
  • Vikt: 8,6 ounce / 244 g
  • Storlek: 252 x 73 mm


Fri från BPA

Alla Klean Kanteens produkter är fria från BPA. BPA är en förkortning för Bisfenol A. Detta används i ett brett spektrum av plastflaskor och andra förpackningar. Viss forskning har visat att BPA kan läcka ut i drycker och vätskor när dessa förpackas i sådana förpackningar, och har en negativ effekt på människors hälsa.

100% 18/8 rostfritt stål

18/8 betyder 18 % krom och 8 % nickel. Rostfritt stål är säkert, hållbart och reagerar inte med andra kemikalier. På så sätt absorberar det inte smaker, är helt fritt från BPA och mycket lätt att rengöra.

Livstids garanti

Syftet med Klean Kanteen är att minska engångsanvändningen. De uppnår detta genom att tillverka produkter som håller hela livet. Dessutom ger de dig en livstidsgaranti.\

Lätt att rengöra

I linje med sitt namn tillverkar Klean Kanteen produkter som är lätta att rengöra och hålla rena. Produkterna har rundade hörn och breda öppningar. De flesta av deras produkter är diskmaskinssäkra.

1% för planeten

Genom 1% For the Planet har Klean Kanteen bidragit med mer än 1,5 USD till miljöorganisationer. Detta bidrag fortsätter med de nya produkterna från Klean Kanteen.