Laddar...

Klean Kanteen Wide Single Wall 1900ml / 64oz

Tillgänglighet: I lager
544,47 kr
Inklusive. moms.

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

64oz Kanteen Wide skapades av en enkel anledning: Klean Kanteen ville ha en stor, halv gallonflaska för transport och förvaring av vatten (och andra drycker). Tänk på den som en påfyllningsstation som är lätt att hantera och hälla från. På flodturer, vid heldags picknickar eller till och med vid bilcamping, använd din 64oz Wide istället för att hantera stora, otympliga plastkannor.

Detaljer

Funktioner:

  • Stor öppning för enkel påfyllning och hällning: 2,125", 54 mm
  • Den elektropolerade insidan behåller eller förmedlar inga smaker och gör flaskan lätt att rengöra
  • Kompatibel med de flesta vattenfilter i backcountry
  • Material av hög kvalitet
  • Bärbar, återanvändbar och återvinningsbar
  • Kapacitet: 64OZ / 1900ml
  • Vikt: 292,6g
  • Storlek: 248,9 mm x 110,2 mm

BPA-fri

Alla Klean Kanteens produkter är BPA-fria. BPA är en förkortning för Bisfenol A. Detta används i ett stort antal plastflaskor och andra förpackningar. Viss forskning har visat att BPA kan tränga in i drycker och vätskor när dessa förpackas i sådana förpackningar och har en negativ effekt på människors hälsa.

100 % 18/8 rostfritt stål

18/8 betyder 18 % krom och 8 % nickel. Rostfritt stål är säkert, hållbart och reagerar inte med andra kemikalier. På så sätt absorberar det inte förmedlar smaker, är helt fritt från BPA och mycket lätt att rengöra.

Livstidsgaranti

Syftet med Klean Kanteen är att minska engångsanvändning. De uppnår detta genom att göra produkter som håller hela livet. Dessutom garanterar de dig en livstidsgaranti. \

Lätt att rengöra

I linje med sitt namn gör Klean Kanteen produkter som är lätta att rengöra och hålla rena. Produkterna har rundade hörn och breda öppningar. De flesta av deras produkter tål diskmaskin.

1 % för planeten

Genom 1% For the Planet har Klean Kanteen bidragit med mer än 1,5 dollar till miljöorganisationer. Detta bidrag fortsätter med Klean Kanteens nya produkter.