End Of Season Sale | 10% Extra Rabatt| Kod: SPRING10
Laddar...

Niche Nightshade 21/22

Endast %1 kvar

This product is currently not in stock or discontinued. Contact our customer service for an alternative or delivery estimate.

Mer information
Profil Twin Rocker-Camber-Rocker
Stil All-Mountain, Freestyle
Form Twin
Flex Medium
Typ av bas Sintered

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Nightshade är en grym all-mountain twin och ditt nya hemliga vapen. Med en äkta twinform, centrerad ställning och medium flex tar den dina freestylekunskaper till nästa nivå. Den camberdominerande profilen ger dig mer pop än du vet vad du ska göra med, basaltsträngar garanterar att din åktur blir stabil, smidig och vansinnigt lätt. Om du letar efter en snappy, camberad twin-kompis som kan gå överallt från parken till resten av berget är Nightshade det bästa av alla världar.

Detaljer

PROFIL

  • Camber Dominant Hybrid
    Traditionell camber med en plattare mittsektion. Ger mer stabilitet, massor av pop och responsiv kantkontroll.

  • Mångsidig All-Mountain Freestyle

FLEX

  • Smidig men ändå kvick.
    Medium flexmönster. 5 av 10


KÄRNA

  • Hållbara träkärnor
    Skogarna som våra träkärnor kommer från förvaltas omsorgsfullt för att tillgodose nuvarande och framtida generationers sociala, ekonomiska, ekologiska, kulturella och andliga behov. Våra träkärnor kommer också från en hållbar källa, vilket innebär att de ersätts av nya träd!

  • Basalt Stringer
    Används för att ersätta kolfiber på grund av dess liknande egenskaper ... och det är mer miljövänligt! Det tillför kronisk pop och stabilitet och dämpar även vibrationer.


TOPSHEET

  • Snappy Sap Bio Resin
    Traditionella hartser kan vara extremt giftiga för människor och miljö. För våra snowboards har vi samarbetat med Entropy Resins för att skapa vår unika Snappy Sap™ Bio Resin. I motsats till traditionella epoxier som främst tillverkas av petroleumbaserade material består Snappy Sap™ Bio-Resin av bioförnybara material från industriella avfallsströmmar från pappersmassa- och biobränsleindustrin.

  • Vattenbaserade bläck
    Niche använder giftfria, lösningsmedelsfria, vattenbaserade bläck för att trycka grafik på all snowboardproduktion.

  • Digitalt tryckta toppskivor
    De flesta snowboardtillverkare täcker sina toppskivor med ett tjockt, giftigt lack för att ge dem glans. Detta är inte bara giftigt för miljön, utan även ohälsosamt för de människor som arbetar i fabriken. Digi-Print använder ett lackfritt material för toppskivor som dessutom är tunnare än de flesta toppskivor för snowboards. Detta minskar överflödigt material och gör din bräda lättare. Vi skriver ut digitalt direkt på topsheetet, vilket minskar upp till 60 % av materialet och 75 % av den energi som slösas bort under alternativa tryckprocesser.


BASE

  • Sinterad bas
    Snabbt, starkt och smidigt - som en god whisky.


SIDEWALL

  • Traction Bumps
    Den vågiga kanten på Traction Bumps ger extra kontaktpunkter på dina kanter för att ge din bräda mer kantkontroll och stabilitet, särskilt i isiga förhållanden. Det fungerar som den tandade kanten på en kniv och ger extra bett och grepp och maximal carvingkraft till din åkbana.

  • Återvunna material
    Niche använder återvunna material i många komponenter i vår snowboarddesign och produktion.

Niche Nightshade 21/22 Sizechart
Size 141 145 150 153
Effective Edge (mm) 1060 1100 1144 1174
Radius (m) 6.8 7.0 7.2 7.4
Waist Width (mm) 240 242 244 246
Tip Width (mm) 284 288 293 296
Tail Width (mm) 284 288 293 296
Stance Width (cm) 52 52 56 56
Setback 0.0 0.0 0.0 0.0