Laddar...

Nidecker Ultralight 23/24

35%
Endast %1 kvar
As low as 7 648,57 kr Regular Price 11 766,99 kr
35%
Inklusive. moms.
Mer information
Profil Directional Rocker-Camber-Rocker
Stil Freeride, Carve
Form Directional
Flex Stiff
Snowboard typer av kärna Poplar, Paulownia, Beech
Snowboard tillägg kärna Carbon, Kevlar, Basalt
Typ av bas Sintered
Snowboard Binding Montage 2 x 4
Snowboard fiberkärna Triax
Snowboard sidovägg ABS

Snabböversikt

Crème de la Crème från Nidecker. Nidecker Ultralight. Denna bräda har alla de högteknologiska material du kan hitta i snowboardindustrin. En racingklassad N-9000-bas, en toppskiva i full kolfiber kombinerat med en camber-rocker-profil. Den här besten svänger på en timma, är stabil i hastigheter som normala människor inte skulle våga sig på och flyter i puder. Den här brädan är för avancerade tekniska friåkare som letar efter den absoluta toppen av prestanda.

Detaljer

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

PROFIL

  • Freeride Camrock
    Freeride Camrock ger dig allt du behöver för att hantera stora linjer i backcountry. En längre rocker i nosen, camber under fötterna och en minskad rocker i svansen ger en manövrerbar, förtroendeingivande bräda med mycket flyt för att verkligen tänja på gränserna för freeride.


CORE

  • Light Core
    Den lättaste kärnan som Nidecker har att erbjuda med olika träslag. Den lätta kärnan är en perfekt kombination av paulownia för lätthet, poppel för pop och responsivitet och strängar av lövbok längs kanterna för att öka kärnans hållbarhet, pop och skydd mot kantstötar.

  • N-Tech
    Resultatet av år av forskning och utveckling, N-Tech är en unik konstruktionsmetod. Nidecker anser att den representerar framtiden för snowboardtillverkning. Det är en kombination av sandwich- och cap-konstruktioner med deras freeflex i nose och tail och en speciell torsionskonstruktion mellan fötterna som ger en verkligt dimensionell åkupplevelse, vilket omdefinierar innebörden av högpresterande snowboarding.

  • 3DN-konceptet
    3DN-konceptet tar snowboardkonstruktionen till nästa nivå. En unik core outline mellan insatserna gör att brädan flexar olika under varje fot, vilket ger den ultimata känslan av kontroll och en tredimensionell åkupplevelse som du inte hittar någon annanstans.


FÖRSTÄRKNINGAR

  • Freeflex 3.0
    Genom att minska trä och glasfiber i nosen och svansen, men förstärka dem med lättare, starkare material, gör den unika freeflex 3.0-tekniken det möjligt för Nidecker att avsevärt minska brädans vikt och samtidigt öka styrka, hållbarhet och pop. Den dämpar också vibrationer och ger en utomordentligt lätt känsla vid övergång mellan svängar.

  • Carbonid
    Carbonid är ett toppskikt i helkarbon som utvecklats speciellt för Nideckers dynamiska, toppklassiga ultralätta och spectre carbonmodeller. Blandat med de flertrådiga glasskikten ger denna explosiva kombination den ultimata kraften och reaktiviteten.

  • Triax Plus
    Resultatet av omfattande tester med proffsryttare och ingenjörer, Nideckers triaxlaminat är orienterat mot brädan och innehåller olika glastätheter. Detta ger konsekvent torsionsflex, bättre pop och mer reaktivitet i varje sväng.


BASE

  • N-9000 Base
    Tillverkad med kolnanopartiklar har n-9000 en mycket tät molekylär struktur, vilket gör det till Nideckers snabbaste och mest hållbara basmaterial.


SIDOVÄGG OCH KANTER

  • R8
    Den här medelsvåra 8+ meters radie passar perfekt för förare med en mer avslappnad stil och är tillräckligt mångsidig för vardaglig körning.


SIZECHART

Nidecker Ultralight 23/24 Sizechart
Size (cm) 158L 161L 164W 168W
Effective Edge (mm) 1190 1220 1250 1290
Waist Width (mm) 254 256 264 270
Tip Width (mm) 303 305 315 319
Sidecut Radius (m) 7.7 7.8 8 8.4
Tail Width (mm) 285 287 297 305
Stance Setback (mm) -30 -30 -30 -30
Rider Weight (kg) 60 - 75 70 - 85 80 - 95 85+