Laddar...

NOW Conda 21/22

Endast %1 kvar

This product is currently not in stock or discontinued. Contact our customer service for an alternative or delivery estimate.

Mer information
Flex Medium
Stil All-mountain, Freeride
Kompatibel med Burton Channel Ja
Bindningssystem Straps

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Now Conda är en högklassig dambindning. Passar för alla som vill åka snabbt. Det är en balanserad och mångsidig bindning och det perfekta valet för den mer aggressiva kreativa kvinnliga åkaren

Detaljer

PRESTANDA

Bindningen finns på en Hangar 1.0 Baseplate som är byggd av 30 % glasfiber. Ju högre andel glasfiber, desto högre styvhet hos bindningen.
Flex Hinge 2.0 är en mjukare highback med en medelstyv longtitude flex men en mjuk torsionsstyvhet. Detta ger bindningen en mycket lös och bekväm känsla som inbjuder till lekfull och kreativ åkning.

  • Basplatta: Hanger 1.0 är nylonförstärkt med 30 % glasfiber
  • Heelcup: Glasfiber
  • Höga ryggstöd: Flex Hinge 2.0 Highback: Glasfiber

COMFORT

Asym SIEVA-remmen är en förkortning för Single-Injected EVA, vilket innebär att hela remmen är tillverkad av ett enda stycke injicerad EVA. Det eliminerar verkar och lim och gör remmen lättare, mer hållbar och bekväm.
3D Contour-tåremmarna ger garanterat en bra passform runt nosen på alla stövlar, 3D-formen hindrar tåremmen från att glida av.

  • Ankelrem: ASYM SIEVA Straps: ASYM SIEVA Straps
  • Tåband: 3D Contour Toe Straps
  • Fotbädd: Stolpe: Nylon med 50 % glasfiber
  • Bussningar: Medium-bussningar

ANVÄNDNING

Inspirerad av hur lätt och effektivt en skateboard svänger; viktiga komponenter i NOW:s system efterliknar både funktionen och beskrivningen av skateboard trucks. Hängaren överför kraftfullt energi från remmarna till bussningarna och till brädans kanter. Kingpin fungerar som en knutpunkt och förstorar denna energi genom hävstångseffekt. Traditionella bindningar minskar energiöverföringen genom att deras basplatta böjs och böjs, vilket tvingar dig att skruva ner remmarna hårdare, åka med mer framåtlutad rygg eller köra högre och styvare highbacks. Allt detta leder till mer fottrötthet och smärta. NOW-bindningar går förbi snowboardens mitt och leder din energi direkt till brädans kanter. De överför helt enkelt mer kraft till brädan med mindre arbete, vilket innebär att dina fötter kommer att vara mer avslappnade och bekväma längre
NOW Combo Disc säkerställer att du kan montera din NOW-bindning på alla typer av brädor. Kanal- och 4x4-kompatibel.
Hinge Connector gör att remmen kan flytta sig ur vägen när du kliver in i din NOW-bindning.
NOW deras PA66-C spännen är tillverkade av samma högkvalitativa kompositkolfiberblandning som finns i deras O-DRIVE hängare. Detta material är extremt lätt och starkt och minskar den totala spännevikten med 20 %.

  • NOW Skate-Tech, Flushcup-teknik, Highcup-kompatibilitet, gångjärnskontakt
  • Skiva: 4x4-skiva är nylon med 50 % glasfiber
  • Spännen: PA66-C spännen
  • Justering: Verktygslösa justeringsband
 NOW binding Women's Sizechart
SizeUS EUR Mondo 
S 5.5 - 8.5 36.5 - 40 23.5 - 25.5
M 8 - 11.5 39 - 43.5 25 - 28.5