Laddar...

NOW Drive 22/23

Endast %1 kvar

This product is currently not in stock or discontinued. Contact our customer service for an alternative or delivery estimate.

Mer information
Flex Medium/Stiff
Stil All-mountain, Freeride
Kompatibel med Burton Channel Ja
Bindningssystem Straps

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

NOW Drive är en extremt mångsidig bindning och har få begränsningar. Utmärkt för carving, perfekt för backcountry och rolig för parken. Med Flipit-remmen väljer du själv vilket stöd du vill ha. Något mindre styv och lätt än O-drive, men därför bekvämare och mer mångsidig. Vad driver dig?

Detaljer

PRESTANDA

Hanger H3 är ny den här säsongen och har en bredare bussning som ligger närmare brädans kanter för bättre anslutning till brädan och snabbare energiöverföring. H3 omfattar också en viktminskning, en nedfälld inre sidovägg för bättre rörlighet i fotleden och kan ta emot kängor med större volym. Till råga på allt har den också en ny kingpin tool-less 2.0 som är mer integrerad och användarvänlig. H3 är inte bara tungt utrustad med dessa avancerade funktioner, utan visar också upp några av föregångaren H2:s snösläckningskanaler, mediala nedfällda vägg och kompatibilitet med höga kupor. Nu är detta värt uppgraderingen.
Den här bindningen har även en Calfback highback. Denna asymmetriska highback är lite högre på insidan av vaden. Highback är roterad 10 grader för en naturlig hållning och en mer direkt övergång till basplattan. Kombinationen resulterar i en bindning som passar både carver- och allmountainförare. Denna highback har också frodig stoppning runt vaden. Vadderingen förhindrar krampiga vader och ger mer komfort så att du kan åka hela dagen.

  • Basplatta: Hanger 3.0 är nylon med 30 % glasfiber
  • Heelcup: Glasfiber
  • Högerrygg: Kalle baksida Highback

COMFORT

Hybrid Flipit-remmen är en kombination av den vanliga Flipit-remmen och Hyperfuse-remmen. Ett extra stödjande lager är placerat under EVA-skiktet. Precis som den vanliga Flipit-remmen kan du vända den 180 grader för att växla från komfort till stöd.
Glidfritt och stabilt grepp är vad du kommer att få med NOWs NYA 3D Pro-Grip Toe Strap. Den är inte bara supergriplig, utan också formbar och kan användas på spetsen eller tån av din känga.

  • Ankelrem: Hybrid Flipit-remmar
  • Tåband: 3D Pro-Grip Toe strap (3D Pro-Grip tåband)
  • Fotbädd: Foten är av nylon med 30 % kolfiber
  • Bussningar: Medium och hårda bussningar

ANVÄNDNING

Inspirerad av hur lätt och effektivt en skateboard svänger; viktiga komponenter i NOW:s system efterliknar både funktionen och beskrivningen av skateboard trucks. Hängaren överför kraftfullt energi från remmarna till bussningarna och till brädans kanter. Kingpin fungerar som en knutpunkt och förstorar denna energi genom hävstångseffekt. Traditionella bindningar minskar energiöverföringen genom att deras basplatta böjs och böjs, vilket tvingar dig att skruva ner remmarna hårdare, åka med mer framåtlutad rygg eller köra högre och styvare highbacks. Allt detta leder till mer fottrötthet och smärta. NOW-bindningar går förbi snowboardens mitt och leder din energi direkt till brädans kanter. De överför helt enkelt mer kraft till brädan med mindre arbete, vilket innebär att dina fötter kommer att vara mer avslappnade och bekväma längre
Inget verktyg krävs - att byta från park- till pow-bräda med en uppsättning bindningar eller att byta bushings i farten har aldrig varit snabbare eller enklare med NOW:s Kingpin Tool-less-teknik.
Hinge Connector gör det möjligt för remmen att flytta sig ur vägen när du kliver in i din NOW-bindning.
NOW Combo Disc säkerställer att du kan montera din NOW-bindning på alla typer av brädor. Channel- och 4x4-kompatibel.
NOW deras PA66-C-spännen är tillverkade av samma högkvalitativa kompositkolfiberblandning som finns i deras O-DRIVE-hängare. Detta material är extremt lätt och starkt och minskar den totala spännevikten med 20 %.

  • NOW Skate-Tech, Flushcup-teknik, Highcup-kompatibilitet, gångjärnskontakt
  • Skiva: Combo Mounting Disc 4x4 - Channel
  • Spännen: PA66-C spännen
  • Justering: Verktygslösa justeringsband

 NOW 22/23 Men's binding sizechart
SizeUS;EUR;Mondo;
S 5 - 7.5 36.5 - 40 23.5 - 25.5
M 7 - 10.5 39 - 43.5 25 - 28.5
L 10 - 13 43 - 47 28 - 30.5