End Of Season Sale | 10% Extra Rabatt| Kod: SPRING10
Laddar...

NOW Vetta 21/22

Endast %1 kvar

This product is currently not in stock or discontinued. Contact our customer service for an alternative or delivery estimate.

Mer information
Flex Medium
Kompatibel med Burton Channel Ja
Bindningssystem Straps

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

För ryttare som hellre är i luften än på snön. Now Vetta är Nows freestyle-flaggskepp. Den är inriktad på freestyle men kan lätt användas som en allmountainbindning till vardags. Det perfekta alternativet för åkare som vill lägga till lite mångsidighet och lekfullhet till sin bräda.

Detaljer

PRESTANDA

Bindningen finns på en Hangar 1.0 Baseplate som är byggd av 15 % glasfiber. Ju högre andel glasfiber, desto högre styvhet hos bindningen.
Flex Hinge highback är 5 grader vinklad för mer kontroll. Highback är bredare och stöder bredare och lägre kvinnokalvar. Detta ger bindningen en mycket lös och bekväm känsla som inbjuder till lekfull och kreativ åkning.

  • Grundplatta: Hanger 1.0 är nylon med 15 % glasfiber
  • Heelcup: Glasfiber
  • Höga baksidan: Flex Hinge Highback: Glasfiber

COMFORT

SIEVA-remmen är en förkortning för Single-Injected EVA, vilket innebär att hela remmen är tillverkad av ett enda stycke injicerad EVA. Det eliminerar verkar och lim och gör remmen lättare, mer hållbar och bekvämare.
3D-EVA-tåremmarna ger garanterat en bra passform runt nosen på alla stövlar. 3D-formen gör att tåremmen inte glider av.

  • Ankelband: SIEVA Straps
  • Tårem: 3D-minimalistiska tåremmar
  • Fotbädd: Stolpe: Nylon med 50 % glasfiber
  • Bussningar: Mjuka bussningar

ANVÄNDNING

Inspirerad av hur lätt och effektivt en skateboard svänger; viktiga komponenter i NOW:s system efterliknar både funktionen och beskrivningen av skateboard trucks. Hängaren överför kraftfullt energin från remmarna till bussningarna och till brädans kanter. Kingpin fungerar som en knutpunkt och förstorar denna energi genom hävstångseffekt. Traditionella bindningar minskar energiöverföringen genom att deras basplatta böjs och böjs, vilket tvingar dig att skruva ner remmarna hårdare, åka med mer framåtlutad rygg eller köra högre och styvare highbacks. Allt detta leder till mer fottrötthet och smärta. NOW-bindningar går förbi snowboardens mitt och leder din energi direkt till brädans kanter. De överför helt enkelt mer kraft till brädan med mindre arbete, vilket innebär att dina fötter kommer att vara mer avslappnade och bekväma längre
Den här NOW-bindningen levereras med en uppsättning 4x4 skivor. Den här skivan kan monteras på alla snowboards förutom kanalbrädor. För att montera bindningen på kanalbrädan krävs en Now Channel-skiva. Du kan beställa denna skiva separat på Snowcountry.
NOW:s PA66-GF-spännen är tillverkade av samma högkvalitativa blandning av nylon och glasfiber som finns i deras stolpar och skivor. Detta material är lätt och starkt.

  • NOW Skate-Tech, Flushcup Technology och Highcup-kompatibilitet
  • Skiva: 4x4-skiva av nylon med 50 % glasfiber
  • Spännen: PA66-GF-spännen
  • Justering: Verktygslösa justeringsremmar
 NOW binding Women's Sizechart
SizeUS EUR Mondo 
S 5.5 - 8.5 36 - 40 22.5 - 25.5
M 8.5 - 10.5 40 - 42.5 25.5 - 27.5