KUPONGKODER Upp till €150 >>>
Laddar...

Oakley Fall Line L Seasonal

25%
Endast %1 kvar
As low as 1 535,19 kr Regular Price 2 054,37 kr
25%
Inklusive. moms.
Mer information
Goggle Fit Large
Goggle Lens Shape Cylindrical

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Inom skidåkning och snowboarding avser falllinjen den linje nedför ett berg som är mest direkt nedför. Fall Line XL är inspirerad av Line Miner och kombinerar det stora synfältet från en randlös glasögon och är det senaste tillskottet till Oakleys Line-serie av cylindriska glasögon. Med en passform i stor storlek är Fall Line XL optimerad för en mängd olika ansikten och är konstruerad för att passa perfekt med de flesta hjälmar. Utformad med Oakleys ridgelock Technoloy är det snabbt och enkelt att byta linser samtidigt som den ger en fullständig linsförsegling för att förhindra att hårda förhållanden tränger in i din goggle. Diskreta ramuttag vid tinningarna ger kompatibilitet med de flesta receptbelagda glasögon.

Detaljer

 • Passar: Stor
 • Inkluderar en mikroväska för förvaring och rengöring av glasögonen
 • Ridgelock-system för byte av linser
 • Diskreta skåror på glasögonen garanterar kompatibilitet med de flesta receptbelagda glasögon
 • 50 mm bred justerbar rem med silikonfoder för bättre passform
 • Flexibelt O Matter®-chassi som sitter bekvämt i ansiktet, även i extrem kyla
 • Ram med fälglös design för bättre synlighet och bättre kompatibilitet med hjälmen
 • Tredubbelt skumlager i ansiktet garanterar flera dagars komfort med ett fuktresistent fleecefoder
 • Injektionsgjutet Plutonite®-material för glasögonlinserna ger 100 % skydd mot UVA/UVB/UVC-strålning och skadligt blått ljus upp till 400nm
 • Optiskt korrigerade dubbelventilerade glasögonlinser med kondensbeständig F3-beläggning
 • Begränsning av bländning och en samordnad ljustransmission av Iridium®-glasens beläggning (tillval)

VLT (Visible Light Transmission) är ett mått som anger hur stor andel av ljuset som kommer genom linsen och når dina ögon. En helt klar lins för mörka förhållanden har vanligtvis omkring 60-80 % VLT och en mycket mörkt färgad lins med spegel för soliga förhållanden kan ha ned till 25 % VLT. De flesta allroundlinser ligger mellan 25 och 60 %. I vårt sortiment hittar du alternativ för alla typer av förhållanden.


1) Prizm Black Iridium - VLT 5,5 %
Prizm-lins för blåa dagar. Den svarta linsen har ingen färgförvrängning medan iridiumbeläggningen minskar bländningen. Prizm-linser ger oöverträffad kontroll av ljusöverföringen vilket resulterar i färger som är exakt avstämda för att maximera kontrasten och förbättra synligheten.


2) Prizm Dark Grey - VLT 12%
Perfekt för soliga dagar med blå himmel eller med några små moln. Ingen iridiumbeläggning ger maximal ljusövergång. Prizm-linser ger oöverträffad kontroll av ljusöverföringen vilket resulterar i färger som är exakt avstämda för att maximera kontrast och förbättra synligheten.


3) Prizm Rose Gold Iridium - VLT 13%
PRIZM-lins för alla ändamål för varierande ljusförhållanden. Prizm-linser ger oöverträffad kontroll av ljusöverföringen vilket resulterar i färger som är exakt avstämda för att maximera kontrast och förbättra synligheten.


4) Prizm Jade Iridium - VLT 13%
Prizm-linser för alla ändamål för varierande ljusförhållanden. Prizm-linser ger oöverträffad kontroll över ljusöverföringen vilket resulterar i färger som är exakt avstämda för att maximera kontrast och förbättra synligheten.


5) Prizm Sapphire Iridium - VLT 13%
Prizm-linser för alla ändamål för varierande ljusförhållanden. Prizm-linser ger oöverträffad kontroll över ljusöverföringen, vilket resulterar i färger som är exakt avstämda för att maximera kontrast och förbättra synligheten.


6) Prizm Sage Gold Iridium - VLT 14%
Prizm-linser ger oöverträffad kontroll över ljusöverföringen, vilket resulterar i färger som är exakt avstämda för att maximera kontrast och förbättra synligheten.


7) Prizm Torch Iridium - VLT 17%
Prizm-linser för alla ändamål för varierande ljusförhållanden. Prizm-linser ger oöverträffad kontroll av ljusöverföringen vilket resulterar i färger som är exakt avstämda för att maximera kontrast och förbättra synligheten.


8) Prizm Garnet - VLT 19%
Prizm lins mest lämplig för dagar för de delvis molniga dagarna. Ingen iridiumbeläggning möjliggör maximal ljusövergång. Prizm-linser ger oöverträffad kontroll av ljusöverföringen vilket resulterar i färger som är exakt avstämda för att maximera kontrast och förbättra synligheten.


9) Prizm Rose - VLT 26%
Prizm lins mest lämplig för dagar för de delvis molniga dagarna. Ingen iridiumbeläggning möjliggör maximal ljusövergång. Prizm-linser ger oöverträffad kontroll av ljusöverföringen vilket resulterar i färger som är exakt avstämda för att maximera kontrast och förbättra synligheten.


10) Prizm Persimmon - VLT 39%
Mångsidig Prizm-lins med den berömda orange färgen, mest lämplig för dagar för molniga dagar med lite sol. Ingen iridiumbeläggning möjliggör maximal ljusövergång. Prizm-linser ger oöverträffad kontroll över ljusöverföringen vilket resulterar i färger som är exakt avstämda för att maximera kontrast och förbättra synligheten.


11) Prizm Hi Pink Iridium - VLT 46%
Platt till mycket svagt ljus. Lins med hög kontrast för extremt svaga ljusförhållanden.


12) Prizm Clear - VLT 64%
Skydd mot elementen utan filter.