KUPONGKODER Upp till €150 >>>
Laddar...

Oakley Fall Line M Seasonal

Till 45%
Endast %1 kvar
As low as 1 124,19 kr Regular Price 2 054,37 kr
Till 45%
Inklusive. moms.
Mer information
Goggle Fit Medium
Goggle Lens Shape Cylindrical

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Fall Line är inspirerad av Line Miner och kombinerar det stora synfältet från en randlös goggle, och är det senaste tillskottet i Oakleys Line-serie av cylindriska snöglasögon. Med en medelstor passform är Fall Line XM optimerad för en mängd olika ansikten och är konstruerad för att passa perfekt till de flesta hjälmar. Utformad med Oakleys ridgelock-teknik är det snabbt och enkelt att byta linser samtidigt som den ger en fullständig linsförsegling för att förhindra att hårda förhållanden tränger in i din goggle. Diskreta ramuttag vid tinningarna ger kompatibilitet med de flesta receptbelagda glasögon.

Detaljer

 • Finns med glasögonlinser med Prizm™-teknik
 • Passform: Medium / Liten
 • Inkluderar en mikroväska för förvaring och rengöring av glasögonen
 • Ridgelock-system för byte av linser
 • Diskreta skåror på glasögonen garanterar kompatibilitet med de flesta receptbelagda glasögon
 • 50 mm brett justerbart band med silikonfoder för bättre passform
 • Flexibelt O Matter®-chassi som sitter bekvämt på ansiktet, även i extrem kyla
 • Ram med kantlös design för bättre synlighet och bättre kompatibilitet med hjälmen
 • Tredubbelt skumlager på framsidan ger komfort i flera dagar med ett fuktavvisande fleecefoder
 • Formsprutat Plutonite®-material för glasögonlinserna ger 100 % skydd mot UVA-/UVB-/UVC-strålning och skadligt blått ljus upp till 400 nm
 • Optiskt korrigerad dubbelventilerad glasögonlins med kondensresistent F3-beläggning
 • Begränsning av bländning och en samordnad ljusöverföring av beläggningen på Iridium®-glasögon (tillval)

VLT (Visible Light Transmission) är ett mått som anger hur stor andel av ljuset som kommer genom linsen och når dina ögon. En helt klar lins för mörka förhållanden har vanligtvis 60-80% VLT och en mycket mörk lins med spegel för soliga förhållanden kan ha ned till 25% VLT. De flesta allroundlinser ligger mellan 25 och 60 %. I vårt sortiment hittar du alternativ för alla typer av förhållanden.


1) Prizm Black Iridium - VLT 5,5%
Prizm-linser för blå dagar. Den svarta linsen har ingen färgförvrängning medan iridiumbeläggningen minskar bländning. Prizm-linser ger oöverträffad kontroll av ljusgenomsläpp vilket resulterar i färger som är exakt avstämda för att maximera kontrast och förbättra synligheten.


2) Prizm mörkgrå - VLT 12%
Perfekt för soliga dagar med blå himmel, eller med några små moln. Ingen iridiumbeläggning möjliggör maximal ljusöverföring. Prizm-linser ger enastående kontroll över ljusöverföringen vilket resulterar i färger som är exakt inställda för att maximera kontrast och förbättra synlighet.


3) Prizm roséguld iridium - VLT 13%
PRIZM-linser för varierande ljusförhållanden. Prizm-linser ger en oöverträffad kontroll av ljusgenomsläpp vilket resulterar i färger som är exakt avstämda för att maximera kontrasten och förbättra synbarheten.


4) Prizm Jade Iridium - VLT 13
PRIZM-linser för varierande ljusförhållanden. Prizm-linser ger en oöverträffad kontroll av ljusöverföringen vilket resulterar i färger som är exakt avstämda för att maximera kontrasten och förbättra synbarheten.


5) Prizm safir iridium - VLT 13
PRIZM-linser för alla ändamål i varierande ljusförhållanden. Prizm-linser ger oöverträffad kontroll av ljusöverföringen, vilket resulterar i färger som är exakt anpassade för att maximera kontrasten och förbättra synbarheten.


6) Prizm Sage Gold Iridium - VLT 14
PRIZM-linser för alla ändamål och för varierande ljusförhållanden. Prizm-linser ger oöverträffad kontroll av ljusgenomsläpp och resulterar i färger som är exakt avstämda för att maximera kontrasten och förbättra synbarheten.


7) Prizm Torch Iridium - VLT 17
PRIZM-linser för varierande ljusförhållanden. Prizm-linser ger oöverträffad kontroll av ljusöverföringen vilket resulterar i färger som är exakt avstämda för att maximera kontrasten och förbättra synbarheten.


8) Prizm Granat - VLT 19%
Prizm-glas som passar bäst för delvis molniga dagar. Ingen iridiumbeläggning ger maximal ljusgenomsläpplighet. Prizm-linser ger oöverträffad kontroll av ljusgenomsläppligheten vilket resulterar i färger som är exakt anpassade för att maximera kontrasten och förbättra synbarheten.


9) Prizm Rose - VLT 26%
Prizm-glas som passar bäst för delvis molniga dagar. Ingen iridiumbeläggning möjliggör maximal ljusöverföring. Prizm-linser ger oöverträffad kontroll av ljusöverföringen vilket resulterar i färger som är exakt inställda för att maximera kontrasten och förbättra synligheten.


10) Prizm Persimmon - VLT 39
Mångsidigt Prizm-glas med den berömda orange färgen, som passar bäst för molniga dagar med lite sol. Ingen iridiumbeläggning ger maximalt ljusgenomsläpp. Prizm-linser ger oöverträffad kontroll av ljusgenomsläpp vilket resulterar i färger som är exakt inställda för att maximera kontrasten och förbättra synbarheten.


11) Prizm Hi Pink Iridium - VLT 46%
Platt till mycket svagt ljus. Lins med hög kontrast för extremt svaga ljusförhållanden.


12) Prizm Clear - VLT 64%
Skydd mot element utan filter.