KUPONGKODER Upp till €150 | Kvar >>>
Laddar...

Oakley Flight Deck M Seasonal

Till 30%
Tillgänglighet: I lager
Endast %1 kvar
As low as 1 413,06 kr Regular Price 2 018,06 kr
Till 30%
Inklusive. moms.
Mer information
Goggle Fit Large
Goggle Lens Shape Spherical

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Oakley Flight Deck är inspirerad av stridspiloternas hjälmvisir och maximerar ditt synfält så att du inte missar ett enda mål. Periferisk och nedåtriktad syn är vidöppen för att upptäcka utmaningar och faror, och Ridgelocks utbytbara linsystem gör att du kan anpassa dig till vad som än händer på himlen. Den fälglösa designen har bred hjälmkompatibilitet plus bekvämligheten av minimerad rammassa. Diskreta ramuttag vid tinningarna ger kompatibilitet med de flesta receptbelagda glasögon. Med ren stil och ett synfält som saknar motstycke är detta snöglasögonens ess.

Detaljer

 • Komfort hela dagen - Oakley-goggles utvecklas med 3D CAD/CAM-teknik för att säkerställa anatomisk passform. De ger en kontinuerlig tätning som stänger ute element och transporterar bort fukt från ansiktet.
 • Rimless Lens - Design optimerad för oöverträffad perifer syn i alla riktningar.
 • Hjälmkompatibilitet - Oakleys snöglasögon är utformade för att fungera i harmoni med ett stort antal olika hjälmstilar, med outriggerfästen som fördelar trycket jämnt över glasögonchassit och inre silikonband som sitter säkert på plats. 360˚ ramventilering säkerställer optimalt luftflöde när du bär med hjälm.
 • HDO® - HDO® (High Definition Optics) ger dig maximal klarhet och slagtålighet med praktiskt taget distorsionsfri syn i alla vinklar och 100 % UV-filtrering.
 • Anti Fog - F3™ anti-dimbelbeläggning på innerlinsen. Stöd för lins/ram för obegränsat luftflöde och enkel andning.
 • Plutonite® Lens Material - Slagtålig, blockerar 100 % av UVA, UVB, UVC och skadligt blått ljus. Endast Plutonite® står upp för Oakleys prestandastandarder.
 • Revolutionerande Prizm™-lins [vissa färgvarianter] - Oakleys nya Prizm™-lins-teknologi, som utvecklats med militära mål och skjutmål i åtanke, blockerar strategiska våglängder längs färgspektrumet för att maximera kontrasten mellan färger.
 • Silikonbackad rem - Den halkfria remmen håller glasögonen på plats även på hala hjälmytor.
 • Trippelskikt Polar Fleece Foam - Fukttransporterande trippelskikt Polar Fleece Foam säkerställer komfort hela dagen.
 • Glasögonkompatibel - Diskreta skåror längs tinningarna passar de flesta receptbelagda glasögon utan att kompromissa med passformen.
 • Periferisk medvetenhet - Den breda ramen ger en oöverträffad utsikt över omgivningen.
 • Medium - Small passform

VLT (Visible Light Transmission) är ett mått som anger hur stor andel av ljuset som kommer genom linsen och når dina ögon. En helt klar lins för mörka förhållanden har vanligtvis omkring 60-80 % VLT och en mycket mörkt färgad lins med spegel för soliga förhållanden kan ha ned till 25 % VLT. De flesta allroundlinser ligger mellan 25 och 60 %. I vårt sortiment hittar du alternativ för alla typer av förhållanden.


1) Prizm Black Iridium - VLT 5,5 %
Prizm-lins för blåa dagar. Den svarta linsen har ingen färgförvrängning medan iridiumbeläggningen minskar bländningen. Prizm-linser ger oöverträffad kontroll av ljusöverföringen vilket resulterar i färger som är exakt avstämda för att maximera kontrasten och förbättra synligheten.


2) Prizm Dark Grey - VLT 12%
Idealisk för soliga dagar med blå himmel eller med några små moln. Ingen iridiumbeläggning ger maximal ljusövergång. Prizm-linser ger oöverträffad kontroll över ljusöverföringen vilket resulterar i färger som är exakt avstämda för att maximera kontrasten och förbättra synligheten.


3) Prizm Jade Iridium - VLT 13%
PRIZM-lins för alla ändamål för varierande ljusförhållanden. Prizm-linser ger oöverträffad kontroll av ljusöverföringen vilket resulterar i färger som är exakt avstämda för att maximera kontrast och förbättra synligheten.


4) Prizm Sapphire Iridium - VLT 13%
Prizm-linser ger oöverträffad kontroll över ljusöverföringen, vilket resulterar i färger som är exakt avstämda för att maximera kontrast och förbättra synligheten.


5) Prizm Torch Iridium - VLT 17%
Prizm-linser för alla ändamål för varierande ljusförhållanden. Prizm-linser ger oöverträffad kontroll över ljusöverföringen, vilket resulterar i färger som är exakt avstämda för att maximera kontrast och förbättra synligheten.