SUMMER Sale | 10% Extra Rabatt| Kod: SUMMER10
Laddar...

Oakley Flight Deck M Seasonal

25%
Endast %1 kvar
As low as 1 966,61 kr Regular Price 2 502,97 kr
21%
Inklusive. moms.
Mer information
Goggle Fit Large
Goggle Lens Shape Spherical

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Oakley Flight Deck är inspirerad av stridspiloternas hjälmvisir och maximerar ditt synfält så att du inte missar ett enda mål. Periferisk och nedåtriktad syn är vidöppen för att upptäcka utmaningar och faror, och Ridgelocks utbytbara linsystem gör att du kan anpassa dig till vad som än händer på himlen. Den fälglösa designen har bred hjälmkompatibilitet plus bekvämligheten av minimerad rammassa. Diskreta ramuttag vid tinningarna ger kompatibilitet med de flesta receptbelagda glasögon. Med ren stil och ett synfält som saknar motstycke är detta snöglasögonens ess.

Detaljer

 • Komfort hela dagen - Oakleys glasögon är utvecklade med 3D CAD/CAM-teknik för att säkerställa anatomisk passform. De ger en kontinuerlig tätning för att låsa ut element och transportera bort fukt från ansiktet.
 • Rimless Lens - Design optimerad för oöverträffad perifer vision i alla riktningar.
 • Hjälmkompatibilitet - Oakley snöglasögon är utformade för att fungera i harmoni med ett brett utbud av hjälmstilar, med outriggerfästen som fördelar trycket jämnt över glasögonchassit och silikonpärlor på insidan som håller glasögonen säkert på plats. 360˚ ventilationsöppningar säkerställer optimalt luftflöde när glasögonen bärs med hjälm.
 • HDO® - HDO® (High Definition Optics) ger dig maximal klarhet och slagtålighet med praktiskt taget distorsionsfri sikt i alla vinklar och 100% UV-filtrering.
 • Antidugg - F3™ antiduggbeläggning på innerlinsen. Stöd mellan lins och båge för obegränsat luftflöde och enkel andning.
 • Lins i Plutonite® - slagtåligt material som blockerar 100 % av UVA, UVB, UVC och skadligt blått ljus. Endast Plutonite® klarar Oakleys prestandastandarder.
 • Revolutionerande Prizm™ lins [utvalda färgställningar] - Oakleys nya Prizm™ lins blockerar strategiska våglängder längs färgspektrumet för att maximera kontrasten mellan färger, utvecklad med militära och skjutmål i åtanke.
 • Rem med silikonstöd - Den halkfria remmen håller glasögonen på plats även på hala hjälmytor.
 • Polarfleece-skum i tre lager - Fukttransporterande polarfleece-skum i tre lager ger komfort hela dagen.
 • Glasögonkompatibel - Diskreta skåror längs skalmarna passar de flesta receptbelagda glasögon utan att kompromissa med passformen.
 • Periferisk medvetenhet - Bred ram ger en oöverträffad vy över omgivningen.
 • Medium - Liten passform

VLT (Visible Light Transmission) är ett mått som anger hur stor andel av ljuset som kommer genom linsen och når dina ögon. En helt klar lins för mörka förhållanden har vanligtvis 60-80% VLT och en mycket mörk lins med spegel för soliga förhållanden kan ha ned till 25% VLT. De flesta allroundlinser ligger mellan 25 och 60 %. I vårt sortiment hittar du alternativ för alla typer av förhållanden.


1) Prizm Black Iridium - VLT 5,5%
Prizm-linser för blå dagar. Den svarta linsen har ingen färgförvrängning medan iridiumbeläggningen minskar bländning. Prizm-linser ger oöverträffad kontroll av ljusgenomsläpp vilket resulterar i färger som är exakt avstämda för att maximera kontrast och förbättra synligheten.


2) Prizm mörkgrå - VLT 12%
Perfekt för soliga dagar med blå himmel, eller med några små moln. Ingen iridiumbeläggning möjliggör maximal ljusöverföring. Prizm-linser ger enastående kontroll över ljusöverföringen vilket resulterar i färger som är exakt inställda för att maximera kontrast och förbättra synlighet.


3) Prizm roséguld iridium - VLT 13%
PRIZM-linser för varierande ljusförhållanden. Prizm-linser ger en oöverträffad kontroll av ljusgenomsläpp vilket resulterar i färger som är exakt avstämda för att maximera kontrasten och förbättra synbarheten.


4) Prizm Jade Iridium - VLT 13
PRIZM-linser för varierande ljusförhållanden. Prizm-linser ger en oöverträffad kontroll av ljusöverföringen vilket resulterar i färger som är exakt avstämda för att maximera kontrasten och förbättra synbarheten.


5) Prizm safir iridium - VLT 13
PRIZM-linser för alla ändamål i varierande ljusförhållanden. Prizm-linser ger oöverträffad kontroll av ljusöverföringen, vilket resulterar i färger som är exakt anpassade för att maximera kontrasten och förbättra synbarheten.


6) Prizm Sage Gold Iridium - VLT 14
PRIZM-linser för alla ändamål och för varierande ljusförhållanden. Prizm-linser ger oöverträffad kontroll av ljusgenomsläpp och resulterar i färger som är exakt avstämda för att maximera kontrasten och förbättra synbarheten.


7) Prizm Torch Iridium - VLT 17
PRIZM-linser för varierande ljusförhållanden. Prizm-linser ger oöverträffad kontroll av ljusöverföringen vilket resulterar i färger som är exakt avstämda för att maximera kontrasten och förbättra synbarheten.


8) Prizm Granat - VLT 19%
Prizm-glas som passar bäst för delvis molniga dagar. Ingen iridiumbeläggning ger maximal ljusgenomsläpplighet. Prizm-linser ger oöverträffad kontroll av ljusgenomsläppligheten vilket resulterar i färger som är exakt anpassade för att maximera kontrasten och förbättra synbarheten.


9) Prizm Rose - VLT 26%
Prizm-glas som passar bäst för delvis molniga dagar. Ingen iridiumbeläggning möjliggör maximal ljusöverföring. Prizm-linser ger oöverträffad kontroll av ljusöverföringen vilket resulterar i färger som är exakt inställda för att maximera kontrasten och förbättra synligheten.


10) Prizm Persimmon - VLT 39
Mångsidigt Prizm-glas med den berömda orange färgen, som passar bäst för molniga dagar med lite sol. Ingen iridiumbeläggning ger maximalt ljusgenomsläpp. Prizm-linser ger oöverträffad kontroll av ljusgenomsläpp vilket resulterar i färger som är exakt inställda för att maximera kontrasten och förbättra synbarheten.


11) Prizm Hi Pink Iridium - VLT 46%
Platt till mycket svagt ljus. Linser med hög kontrast för extremt svaga ljusförhållanden.


12) Prizm Clear - VLT 64%
Skydd mot element utan filter.