Black Friday & Cyber ​​Monday Fraktinformation >>>
Laddar...

Ortovox Swisswool Classic Leather Glove

20%
Endast %1 kvar
As low as 834,28 kr Regular Price 1 042,86 kr
20%
Inklusive. moms.

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Ortovox Swisswool Classic Leather Glove är tillverkad av 100 % jungfrulig ull och har läderinsatser på handflatorna för det ultimata grundskyddet i kalla förhållanden.

Detaljer

Både på vintern och sommaren: Swisswool Classic Leather Glove är tillverkad av 100 % ull med läderinlägg och erbjuder ett grundläggande skydd för händer och fingrar i backar och höga berg. Ullens positiva egenskaper kommer verkligen till sin rätt i handskar, eftersom ullen värmer även när den blir våt. Jungfruull är också känd för sina utmärkta termiska egenskaper och sin optimala klimatkontroll.
De fina insatserna av getskinnsläder på handflatorna hjälper dig att hålla ett fast grepp hela tiden och ger ett skydd mot skavsår på den sida av ullen som utsätts för mest slitage. Dessutom är vår Swisswool Classic Leather Glove tillverkad av rättvisemärkt Swisswool, vilket gör den särskilt hållbar.
Oavsett om du är ute på en skidtur eller en alpintur: Med Swisswool Classic Leather Glove har du kontroll och dina händer är alltid varma och sköna.

Funktioner:

  • Utomordentliga termiska egenskaper och oöverträffad klimatkontroll
  • Ull värmer även när den är våt
  • Classic Milled Wool: rättvis, hållbar och regional
  • 100 % jungfrulig ull (Swisswool)
  • Insatser: 100 % getskinnsläder