Black Friday & Cyber ​​Monday Fraktinformation >>>
Laddar...

Ortovox Tour Compression Socks W

Endast %1 kvar
As low as 573,57 kr
Inklusive. moms.

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Merino Socks W Ski Compression är de perfekta strumporna för ansträngande skiddagar. Vare sig det gäller freeride eller en fri tur med ansträngande klättringar: Våra kompressionsstrumpor med finaste merinoull ger optimalt stöd till dina vadmuskler och skyddar mot muskeltrötthet.

Detaljer

Kompressionseffekten i vår Ski Compression W-strumpa är jämnt fördelad från ankeln till vaden. Den här konstruktionen stöder musklerna och skyddar mot trötthet. Under uppstigning, men även under nedförsbacke, måste våra vadmuskler absorbera många stötar och vibrationer. Musklerna utsätts för ständig stress och kan snabbt tröttna ut. Balanserad kompression kan bromsa denna effekt.

Och Ski Compression utmärker sig också genom sin passform och andningsförmåga: Ventilationssystemet på skenbenet och simhudssystemet på foten ger den nödvändiga fukttransporten och förbättrad andningsförmåga.Ski Compression har en extra ergonomisk höger/vänsterpassform som sitter optimalt på foten. Den platta kroppskonstruktionen ger en veck- och tryckfri passform. Dessutom förhindrar ankelstabiliseringszonerna och den elastiska dubbelsträckmanschetten onödig glidning. För att undvika blåsor och skavsår har vi hållit tånsömmen platt. De vadderade häl- och tåområdena förbättrar också dämpningen och skyddar mot skav.Merinoull gör att strumporna är naturligt fukt- och luktneutraliserande och känns mycket bekväma. Ski Compression är därför perfekt för klättringar och nedförsbackar!

Funktioner:

  • Webbsystem för förbättrad andningsförmåga.
  • Fuktkanaler
  • Ventilationssystem vid skenbenet för fukttransport.
  • Dämpad häl och tåområde. Dämpning och förstärkning säkerställer robusthet.
  • Platt kroppsbyggnad Falsad och tryckfri passform.
  • Platt tåsöm förhindrar skav och blåsor
  • 46 % polyamid + 38 % ull (MERINO) + 9 % silke + 7 % elastan.