Om Snowcountry

Laddar...

 

Thijs in actieDen 1 oktober 2008 lanserades Snowcountry. I flera år hade grundarna av Snowcountry (Dennis & Thijs) idén att starta en freeski- och snowboardorienterad butik. Anledningen? Då var många av de produkter vi hittade i Alperna eller på internet inte till salu i vårt platta land eller på internet.

Med Snowcountry fokuserar vi på de passionerade skid- och snowboardåkarna som spenderar sin tid på att leta efter puder, göra tricks i parken och klättra i höga berg långt bort från backarna.

Bra eller bara dåliga erfarenheter av en produkt? dennisTveka inte och skriv en recension eller kontakta oss via e-post! Kanske kan vi hjälpa dig.

Dennis har en bakgrund som skid- och brädinstruktör (Landes Skid- och Snowboard-instruktör). De senaste åren tillbringade han större delen av sina dagar med att leta efter pudersnö i Alperna, Skandinavien, Nord- och Sydamerika.

Någonstans i början av detta århundrade kom Thijs i kontakt med en grupp holländska friåkare via skizone.nl vilket utlöste hans beroende av (fri)skidåkning. Några år senare tillbringade han två säsonger som en skibum i Haute-Nendaz (Verbier). Där spenderar han sina dagar med att bestiga de högsta bergen och leta efter den bästa pudersnön långt borta från backarna. Thijs har varit teståkare för tidningen White freeski och under sommaren och hösten arbetar han med sina freestyle-kunskaper på Freestyle Holland.

Adress:
Snowcountry
Stoutenburgerlaan 17b
3836 PC Stoutenburg-Noord
NEDERLÄNDERNA


Telefon: +31 85 75 00 162 Engelsktalande
E-post: helpdesk@snowcountry.se Engelsktalande

VAT: NL857735019B01
Handelskammaren: Snowcountry B.V., registrerad under #69102570

För de senaste nyheterna, de senaste produkterna och andra nyheter med hänvisning till Snowcountry, kolla in Snowcountry på Facebook.