30 € Rabatt | Koda: DECEMBER30
* Minsta beställningsvärde 300 €. Gäller ej lavinfyrar.
Laddar...

Plum Eterlou 23/24

Endast %1 kvar
As low as 8 090,32 kr
Inklusive. moms.
Mer information
Splitboardbinding gewicht 1014 gr. (Size M /w interface)
Viktklass meer dan 900gr
Inkluderas ett åkningsgränssnitt? Ja
Gränssnittet är kompatibelt med Channel? Ja

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Plum Eterlou är en splitboardbindning från Plum för allmountain. Eterlou är något tyngre än sin bror Feyan på grund av sin högrygg i plast. Men är betydligt lättare att åka och mer mångsidig än Feyan. Så om du letar efter en lätt splitboardbindning som har det fantastiska gränssnittssystemet från Plum är Eterlou rätt väg att gå.

Inkluderat:

  • Tour-gränssnitt
  • Ride-gränssnitt
  • Monteringsutrustning

Detaljer

PRESTANDA

Plums främsta särdrag är det solida men minimalistiska Talp-systemgränssnittet. Det här bindningssystemet är bland de enklaste gränssnitten på den nuvarande splitboardbindningsmarknaden. Basplattan i aluminium 7075 är lätt och komplett fräst ur ett enda stycke aluminium. Detta gör det till en solid och hållbar basplatta som tål alla element och temperaturer. Titanal Heelcup som är monterad på basplattan är tillverkad av komprimerad aluminium som är stark och styv men också mycket lätt. Eterlou skiljer sig från de andra bindningarna genom att använda en helt syntetisk highback med stoppning som är bekvämare och ger mer utrymme för rörelse. Eterlou ger en lös och surfy känsla under snowboarding i jämförelse med Plum Feyan.

  • Titanal Heel Cup
  • Aluminiumbas
  • Plastinjicerad hiback

COMFORT

Alla Plum splitboardingbindningar är utrustade med Now Sieva Ankle Strap. SIEVA står för Single-Injected EVA vilket direkt beskriver huvudkomponenten: EVA. Genom att använda EVA begränsas mängden trådar, verkar och lim till ett minimum. Vilket gör bindningen lättare, mer hållbar och bekvämare. Now Capstrap är en 3D-formad plast som ger en snygg och tät passform runt skosnöret. På highback hittar du en Walk or Ride Forward Lean Adjuster, denna lilla spak ger möjlighet att lägga till eller begränsa utrymmet mellan highback och vaden. Du kan lägga till rörelse för turer och begränsa rörelsen när du åker ner.

  • NU remmar

SIEVA fotledsrem + capstrap

  • Justerare för framåtlutad lutning för Walk or Ride

TURING

Plum Talp-systemet har två spår (fästen) i vilka du kan skjuta in bindningen. Efter installationen kan du växla om den ikoniska spaken på sidan av basplattan för att säkra bindningen i gränssnittet. Med hällåsningssystemet kan du fästa bindningen vid hälen så att du kan åka skridskor när det behövs. Alla Plum bindningar är kompatibla med vanliga inlägg. För att montera en Plum-bindning på en delad kanal behöver du Plum I.M.D. Channel-gränssnittet.

  • System för hällåsning

  • I.M.A / I.M.D System - 2 delar ingår
Plum 23/24 Splitboardbindings Sizechart
Size EU US UK
M 40 - 42 7.5 - 9 6.5 - 8
L 42 - 47+ 9 - 12+ 8 - 11+