SUMMER Sale | 10% Extra Rabatt| Kod: SUMMER10
Laddar...

Powfinder Split 23/24 + Skins

Endast %1 kvar

This product is currently not in stock or discontinued. Contact our customer service for an alternative or delivery estimate.

Mer information
Viktklass 2.0kg - 2.5kg
Medföljande tillbehör Skins

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

När Powfinder heter är det ganska oundvikligt att en splitboard finns med i planerna. Att den skulle bli Powfinders tredje produktion och att den skulle vara av sådan kvalitet var något som ingen såg komma. På många sätt är det Powfinder Limited som halverats. Det skulle bli en bra splitboard på egen hand. Men tillägget av Phantom Hercules-krokarna och de förskurna Montana-splitskinnen gör detta till en mycket stark konkurrens för alla andra splittrar där ute.

Detaljer


PROFIL

  • Powder rocker

ett hybridrocker/camber-flexmönster som definieras av mer tip-rocker än tail-rocker och camber mellan bindningarna. Den rockerade spetsen flyter brädans nos och förbättrar manövrerbarheten medan cambern under fötterna ger kanthållning och respons. En något rockerad svans bibehåller kraften och stabiliteten hos en traditionell bräda men hjälper till att hålla svansen fångstfri vid initiering av svängar och landningsswitch.

CORE

  • Bamboo

Omdesignad trippeldensitets Bamboo Surf-träkärna som har främst paulownia-strängar med bambusträngar placerade i fickan av sidskärningen för bättre kantrespons och svängstyrka.

BASE

  • Sinterad grafiet 4000+ electra

Stark och hållbar bas.

  • Fabriksinställningar

Alla Powfinder-snowboards är fabriksavstämda i tip och tail så att du kan gå direkt från butiken till berget.

TOPSHEET

  • Triax glasfiber

Multiaxis, sytt glasfiberlaminat som ger en exakt och responsiv körning i alla terräng- och snöförhållanden.

SIDOVÄGG

  • Sidoväggar

sidoväggar av bambu på kanterna ger jämnare flex och förbättrar brädans hållbarhet genom att eliminera en del abs-plast.

  • Rockwell 48-stålkanter i stål

Den starkaste typen av kanter. Värmebehandlade för att tåla majoriteten av de missförhållanden som förekommer på berget.

Powfinder Split 23/24 Sizechart
Size 157
Effective Edge (mm) 1100
Waist Width (mm) 270
Radius (m) 8
Setback (mm) 45
Ref. stance (mm) 560 - 620
Camber (mm) 4