Laddar...

Skibinding monteren met Quiver Killer inserts

2 125,03 kr
Inklusive. moms.

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Eindelijk är det zover. Som enige grote Freeskishop in Europa kunnen vi våra skidor nu montera med Quiver Killer-insatser. Det är bra att du kan använda flera skidor med endast 1 bindning. Zelfs 2 boorpatronen kan monteren, zodat je je ski kan voorzien van bijvoorbeeld een alpine binding (DIN) en kan afwisselen met een tech- of toerbinding. Även med resor och för portemonnee erbjuder detta fördelar, eftersom du kan använda många enklare skidor och mindre bindningar. Vi monterar enkel Quiver Killer på skidor som hos oss är beställda och nya

Detaljer

Den dragkraft som en bindning kan ha när o.bt.v. Quiver Killer-insatser är monterade är nästan 2x så stor som vid en vanlig skruvad bindning, likaså är insatserna av RVS vad roesten och eventuellt aantasten av skidkärnan förhindrar.

Några stora fördelar med Quiver Killer-insatserna är:

Quiver Killer-insatser är monterade i skidorna, därför har du möjlighet att som snowboardåkare montera och demontera dina bindningar med hjälp av en skroevandraider, så att de är lika bra som du vill ha dem.

I vår ögon är den största fördelarna med Quiver Killer-insatser för att montera både en Alpinbindning och en Toerbindning. Op een goede poederdag schroef je eenvoudig en snel je Alpine binding op je ski's en als je går toeren monteer je je toerbinding. Detta kan du naturligtvis tillämpa på olika skidor.

Als je går reizen neem je graag een extra par ski's mee i.c.m. Quiver Killer kan je eenvoudig 3-4 par ski's meenemen en heb je maar 1 binding nodig.