KUPONGKODER Upp till €150 >>>
Laddar...

Smith I/O MAG XL Replacement Lenses

Till 30%
Endast %1 kvar
As low as 882,43 kr Regular Price 1 268,65 kr
Till 30%
Inklusive. moms.
Mer information
Goggle Lens Shape Spherical

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Den extra stora sfäriska linsen i I/O MAG XL ger oöverträffad periferi Chromapop-linsen förbättrar klarheten och förstärker din upplevelse. Den här tekniken i kombination med den utbytbara linsen gör att du kan vara på berget hela dagen, oavsett förhållanden.

Detaljer

VLT (Visible Light Transmission) är ett mått som anger hur stor andel av ljuset som kommer igenom linsen och når dina ögon. En helt klar lins för mörka förhållanden har vanligtvis omkring 60-80 % VLT och en mycket mörk lins med spegel för soliga förhållanden kan ha ned till 25 % VLT. De flesta allroundlinser ligger mellan 25 och 60 %. I vårt sortiment hittar du alternativ för alla typer av förhållanden.

ChromaPop™ filtrerar ljuset vid 2 specifika våglängder. Detta har effekten att linsen har en större färgdefinition och är mer färgexakt, vilket i sin tur ger oöverträffad klarhet och mycket bättre detaljer.

Photochromic anpassar sig automatiskt till ljusmängden och kan bäras både i bra och dåligt väder.


1) ChromaPop Sun Green Mirror - VLT 9% - Cat. S3
Perfekt för molnfria, brinnande ljusförhållanden, den skiktade gröna spegeln över en grå bas underlättar den hårda bländningen från solen på höga höjder samtidigt som den hjälper dina ögon att se mer information i terrängen framför dig.


2) ChromaPop Sun Black - VLT 12% - Cat. S3
Den perfekta matchningen för unika rena blå fågeldagar, den grå baslinsfärgen minskar bländning och solstrålar för optimal syn och prestanda.


3) ChromaPop Sun Platinum Mirror - VLT 13% - Cat. S3
Skapad för de felfria solskensdagarna, en grå baslinsfärgning ökar djupperceptionen och gör att du kan se livligt genom att minska bländningsskyddet.


4) ChromaPop Sun Black Gold Mirror - VLT 13% - Cat. S3
Svart baslins med guldspegelbeläggning. Skyddar ögonen mot bländning och ökar djupperceptionen Skapad för de felfria solskensdagarna.


5) ChromaPop Sun Red Mirror - VLT 16% - Cat. S3
Perfekt för molnfria, flammande ljusförhållanden, den skiktade gröna spegeln över en grå bas underlättar den hårda bländningen från solen på höga höjder samtidigt som den hjälper dina ögon att se mer information i terrängen framför dig.


6) ChromaPop Everyday Green Mirror - VLT 23% - Cat. S2
Passar för en rad olika konditioner, förstärker varje böljande snö så att du får ut mer av varje ögonblick.


7) ChromaPop Everyday Violet Mirror- VLT 23% - Cat. S2
Med en brun basfärg, en mångsidig linsitsits som är utformad för att användas hela säsongen i ett brett utbud av medelhöga till ljusa förhållanden.


8) ChromaPop Everyday Rose Gold Mirror - VLT 24% - Cat. S2
Med en rosa grundtoning, perfekt för en rad olika förhållanden från molnigt till blått.


9) ChromaPop Everyday Red Mirror - VLT 25% - Cat. S2
Passar för en rad olika förhållanden, framhäver varje böjning i snön så att du får ut mer av varje ögonblick.


10) ChromaPop Everyday Rose - VLT 36% - Cat. S2
Utformad för en rad olika ljusförhållanden så att du är förberedd på allt, oavsett om molnen rullar in eller om solen tittar fram. Det finns en anledning till att den kallas Everyday.


11) ChromaPop Storm Rose Flash - VLT 50% - Cat. S1
Avstämd för att få ut det mesta av en miljö när stormen drar in och ljuset slocknar. Optimera kontrasten även under de värsta dagarna, så att du kan vara ute längre.


12) ChromaPop Storm Blue Sensor Mirror- VLT 55% - Cat. S1
Den perfekta matchningen för enastående renblå fågeldagar, den grå baslinsfärgen minskar bländning och solstrålar för optimal syn och prestanda.


13) ChromaPop Storm Yellow Flash - VLT 65% - Cat. S1
För de mörkare dagarna när molnen inte vill försvinna, är denna gula baslinsfärgning idealisk för att göra din syn klarare även under de mörkaste dagarna.


14) Klar - VLT 89 %
Clear är bäst lämpad för svagt ljus eller nattliga förhållanden. Ger 100 % skydd mot skadliga UVA/B/C-strålar.


15) ChromaPop Photochromic Rose Flash - VLT 30-50% - Cat. S2/S1
Kombinationen av en yttre lins i Rose Flash med en ljusaktiverad fotokromisk inre lins som anpassar sig till ljuset under hela dagen gör detta till den mest avancerade linsen i sortimentet.


16) ChromaPop Photochromic Red Mirror - VLT 20-40% - Cat. S3/S2
Med en brun bas samtidigt som den kombinerar en yttre lins med rosa flash med en ljusaktiverad fotokromisk inre lins som anpassar sig till ljuset under hela dagen, gör detta till den högsta linsen i sortimentet.