Laddar...

Spark R&D Surge Pro 21/22

Endast %1 kvar

This product is currently not in stock or discontinued. Contact our customer service for an alternative or delivery estimate.

Mer information
Splitboardbinding gewicht 603 gr.
Viktklass minder dan 600gram
Inkluderas ett åkningsgränssnitt? Nee
Gränssnittet är kompatibelt med Channel? Ja

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Spark R&D Surge Pros är en extremt lätt och robust splitboardbindning. Pro är den nya och lättare versionen av den vanliga Spark R&D Surge. Surge Pro är förvånansvärt 154 gram lättare (per par) än den vanliga Surge. Denna viktminskning uppnås genom att ersätta all hårdvara med aluminiumhårdvara och uppgradera highback till ett kolfibermaterial. Endast Arc Pro är för närvarande lättare än Surge Pro. Men förhållandet mellan vikt och prestanda hos Surge Pro är för närvarande oöverträffat.

Detaljer

PRESTANDA

Prestandan kommer främst från CNC-grundplattan, den här grundplattan är något tyngre än grundplattan från Spark R&D Arc. På grund av sin styrka tillåter den här Surge-basplattan en mer aggressiv ryttare. Spark R&D Surge Pro är en riktig viktväktare. Den kolförstärkta Rip N' Flip Highback är styvare och lättare än den vanliga Highback. Bultarna och hälslåsen har ersatts med ultralätt 7075-aluminium. Dessa delar är otroliga 65 % lättare än delarna i rostfritt stål. De nya urholkade pivotpinnarna är tillverkade av rostfritt stål. Genom att urholka dessa stift minskar vikten med 33 %. De övergripande egenskaperna hos Surge Pro liknar den vanliga Surge.

  • CNC-grundplatta

CNC-bearbetade basplattor förblir solida för maximal styvhet och hållbarhet.

  • Highbacks i kol

Highbacks i kolförstärkt nylon är mer responsiva, lättare och styvare än våra standard glasförstärkta highbacks. Injektionsgjutning möjliggör mer komplex geometri och förbättrad slagstyrka jämfört med andra metoder för kolfiberkonstruktion.

  • Hälsoslingor i aluminium

hälsoslingor i 7075 aluminium är tunnare och lättare än våra standardhälsoslingor samtidigt som de behåller den nödvändiga styrkan.

  • Håliga pivotpinnar

Hollow pivot pins är tillverkade av rostfritt stål och är urholkade för att vara 33 % lättare än standardpins.

COMFORT

Arc Pro och Surge Pro är utrustade med Full Pebax Plastic Pillow Line-remmar. Dessa remmar är lättare och tunnare än de vanliga Pillow Line-remmarna. Dessa remmar har 3D-formats av en enda bit plast. Denna tillverkningsmetod gör dem extremt hållbara och mer flexibla för att omsluta alla stövlar perfekt. Hälsteget har uppgraderats till den användarvänliga Whammy Bar. Den här inbyggda hälhöjningen har en liten spak som pekar ut på sidan och som du kan vända med en vanlig touringstång (med korg). Spark R&D bindningar använder Burton-spännen för alla sina bindningar.

  • Pebax plast Pillow Line-remmar av plast

Fullständig Pebax-plast i Pillow Line-remmar, stegar och justerare. Pebax är ett förstklassigt material som oftast återfinns i avancerade skidstövlar eftersom det ger jämn styvhet och förbättrad seghet i kalla temperaturer. Det är också 20 % lättare än vårt standardmaterial.

  • Stegar

Stegar och justerare tillverkas internt med unika termoplaster som bibehåller böjligheten över ett brett temperaturområde.

  • Burton-spännen

Inkluderar Burtons beprövade bomberspännen.

TURING

Spark R&D Arc använder Tesla T1-systemet. Det här systemet använder en inbyggd hälhöjning i basplattan och Snap Ramp-låssystemet för att byta gränssnitt. Bindningen är kompatibel med Voile och Spark R&D puckar

  • Tesla T1-system

Funktioner Tesla T1 System anatomi: inbyggd klättertråd, hälstöd i 2 positioner, nyoptimerade snapramper och turbeslag i aluminium.

Spark R&D Men's Bindings Sizechart
SizeUSEURMondo
Small < 8 < 40 < 25
Medium 8-10.5 40-43.5 25-28
Large 10.5+ 43.5+ 28+