Laddar...

Thermarest Trail Pro

10%
Endast %1 kvar
As low as 1 753,37 kr Regular Price 1 941,06 kr
Inklusive. moms.
Mer information
R-klassning 4.0 - 5.9

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Trail Pro ger dig oöverträffad komfort under dina äventyr i backcountry, med värme året runt och det legendariska Therm-a-Rest-stödet. Det självuppblåsande skummet mäter 7,6 cm (3 tum) och har StrataCore-konstruktionen, en konstruktion som ger det bästa förhållandet mellan värme och vikt av alla självuppblåsande skumkonstruktioner. Trail Pros R-värde på 4,4 gör att äventyrare kan njuta av backpacking och camping året runt. Den mångsidiga självuppblåsande dynan har den högpresterande WingLock-ventilen, som har tre gånger så mycket luftflöde som den klassiska ventilen tack vare en större öppning och envägsinflation. Liksom alla Therm-a-Rest-dynor tillverkas Trail Pro på marknaden för att garantera kvalitet och minimera miljöpåverkan. Kudden innehåller en kompakt packsäck.

Detaljer

  • StrataCore™ konstruktion: StrataCore har ett imponerande förhållande mellan värme och vikt för självuppblåsande skum och använder ett kontinuerligt lager av termiskt skum som är placerat mellan omväxlande kammar av luft och skum.
  • Förstklassig självuppblåsande komfort: Tre tum (7,6 cm) av premiumskum omslutet av ultra-pluschig stretch-stickning.
  • Lätt att packa: StrataCore-konstruktion gör att kudden lätt kan komprimeras till ett mindre packat format.
  • WingLock™-ventil: Vår intuitiva och pålitliga ventil maximerar luftflödet för enklare inflation och snabbare deflation. Wings toggle för envägsinflation för att spara andetag.
  • Flera olika storlekar: Erbjuder en rad olika storlekar, inklusive en rymlig regular wide, vilket gör att du kan välja en längd som bäst passar dina äventyrsbehov.
  • Stoppsäck ingår
Thermarest Trail Pro R RW L
R-value 4.4 4.4 4.4
Thickness (cm) 7.6 7.6 7.6
Width (cm) 51 64 64
Length (cm) 183 183 196
Weight (grams) 820 1040 1110
Inflation type Self inflating
Packed dimensions (cm) 28x22 33x23 33x23